planuri 2018
De zi cu zi

Anul acesta am multe planuri și am multă energie pentru ele

Sfârșitul anului trecut a fost unul foarte haos, cu multe planuri de viitor. Începutul acestui an deja mi-a dat un boost de energie pentru aceste planuri și sper să mă țină cât mai mult.

Luna decembrie a fost un haos total pentru mine și Cosmin. Ne-am mutat împreună (cumva am adus un plus la #MomentulDeCuplu), am plecat în Budapesta de Revelion (despre care o sa vorbesc în alt articol), ne-am plimbat între familii pentru mesele de Crăciun.

Pentru anul acesta am planuri mari pentru blog, pe care aș vrea să îl dublez în ceea ce privește numărul de articole și vreau să aduc mai multe articole în care recomand cărți, locuri frumoase și diverse alte lucruri. Poate chiar, odată cu mutarea, găsesc lucruri pentru casă care ne pot ușura munca și să vi le recomand.

Am intrat la regim! Și o spun și aici pentru că știu că o să mă țin de el. Și mno, dacă pot să mă mândresc de ce nu. Ce mănânc? O să povestesc într-un articol ulterior. Cert este că nu este regim în sensul acela drastic, ci renunț la câteva alimente. Poate chiar continui asta pe timp îndelungat.

Mi-am pus în plan să citesc mai mult. Am început în decembrie cartea Arta interviului de Lawrence Grobel, am ajuns deja la jumătatea ei, dar o recomand foarte mult mai ales celor care vor să își continue viața făcând interviuri. După ce o termin acum, anul acesta o mai iau o dată la mână pentru strategie. Prima dată am aflat de ea din articolul Cristinei și pentru că nu mi s-a părut de ajuns am luat și biografia lui Al Pacino, un interviu luat de Lawrence Grobel care s-ar spune că este unul dintre cele mai bune.

Anul acesta este încă unul al schimbărilor pentru mine având în vedere că termin facultatea, am licența și trebuie să mă hotărăsc la un master. Deja știu pe ce vreau să merg mai departe și cu cât mă gândesc mai mult la asta cu atât îmi doresc mai mult.

În plus, vreau să mă ocup mai mult de Instagram așa că dacă vreți să vedeți ce planuri am pentru el, go and follow it. 😀

planuri

Sper ca 2018 să mă țină așa cu energie multă până la sfârșit și sper să vă pot da și vouă din energia mea.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: