Crăciun
Campanii

Acele momente care îți arată că nu mai este mult până la Crăciun

Sunt una dintre acele persoane care abia așteaptă să vină Crăciunul cu tot cu zăpadă, cadouri, luminițe. Tot tacâmul cum s-ar spune. De Crăciun totul mi se pare o poveste pe care o trăiesc ca un copil.

Deja am avut acele momente care spun că vine Crăciunul și deja încep să mă relaxez și să mă gândesc la vacanță. Luminițele deja sunt puse prin București, trebuie doar să le dea drumul și abia aștept să mă plimb pe Magheru și pe Calea Victoriei să văd totul în straie de sărbătoare.

Oamenii devin mai fericiți sau așa îi văd eu. Chiar dacă la birou trebuie să se ocupe de bugetele pe anul următor sau se calcă în picioare prin magazine după cumpărături, sărbătoarea aceasta le dă tuturor o stare de bine.

Apoi este și împodobirea casei. În fiecare an, acasă împodobim bradul la începutul lui decembrie. Cumva de Sf. Nicolae noi avem bradul făcut și îmi dă o stare cozy de nu ai idee. Parcă repede mi-aș face o ciocolată caldă sau un vin fiert și m-aș pune lângă brad să citesc o carte sau să mă uit la un serial.

În plus, a trecut Black Friday și toate campaniile brandurilor se axează acum pe Crăciun. Doar este următoarea sărbătoare. Și ce-mi place tare mult este că brandurile consideră luna Decembrie un mare Crăciun. De exemplu, KFC introduce în meniul restaurantelor Christmas Bucket (cu 6 Hot Wings și 4 Crispy Strips) gătit chiar de mame. Cum vine asta? Mamele sunt cele care fac de obicei meniul de Crăciun, nu? KFC vrea să aducă mai aproape de tine noul bucket și produsele lor, astfel că mamele sunt șefele în bucătărie acum.

Dar pentru că vor să le răsplătească și pe mame, creează și o platformă dedicată lor unde pot descoperi poveștile din spatele fiecărui Christmas Bucket. Iar ca totul să fie așa cum trebuie, adaugă în meniu și un Seattle’s Best Latte cu aromă de turtă dulce și cu topping de ciocolată pe care eu abia aștept să îl gust zilele acestea.

În comentarii, sunt curioasă care sunt acele momente care vă arată vouă că vine Crăziunul. 😀 Într-o atmosferă pozitivă sper.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: