Zilele Biz
Evenimente

Hai și tu la Zilele Biz săptămâna următoare! Încă mai sunt locuri

Este prima dată când merg la Zilele Biz și tare mă bucur că reușesc să ajung. Evenimentul Zilele Biz organizat de Revista Biz are loc între 20 și 24 noiembrie la ARCUB Gabroveni.

Zilele Biz este cel mai mare eveniment business-to-business din România

Ca în fiecare an, Zilele Biz se organizează pe 5 zile, fiecare zi reprezentând câte o temă. Pe 20 noiembrie este Ziua de Antreprenoriat, pe 21 Ziua de Inovație, pe 22 Ziua de Management, pe 23 Ziua de CSR și pe 24 Ziua de Media & Marketing.

Îți poți alege una dintre aceste zile sau chiar mai multe, depinde ce te interesează mai mult. Tot evenimentul costă 300 de euro + TVA și ai acces la toate cele 5 zile și abonament la Revista Biz.

Pe site găsești și programul pentru fiecare zi și speakerii. Eu voi fi în ziua de Media și Marketing, adică în Ziua 5.

Fragmentarea consumului de media și diversificarea platformelor deschid noi orizonturi în strategiile de comunicare ale brandurilor. Nu mai putem însă discuta în paradigma offline versus online. Nu contează mediul, ci puterea poveștilor pe care brandurile le pot transmite. În era multitudinii de platforme, canale și influențatori diverși, atenția poate fi captată numai prin mesaje puternice și personalizate, cu grade de interacțiune peste nivelul cu care eram obișnuiți în trecut.

În ziua 5 se va discuta despre Brand activism, Creativity with a purpose, Reshaping the future și Strategic Thinking. O să fie o sursă de informații foarte bună. De asemenea, și Ziua 1 despre Antreprenoriat sună foarte bine.

Deci, cu cine mă văd la Zilele Biz? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: