Future of Media
Evenimente,  Social Media

De ce am ales să merg la Future of Media Conference

Cred că e de ajuns să îi spui numele și știi deja de ce e nevoie să mergi la Future of Media, eveniment organizat de Evensys. Am ajuns la concluzia că dacă lucreză în comunicare/publicitate trebuie să fii conectat tot timpul la ce se întâmplă.

Ei bine, Future of Media, așa cum îi spune și numele, reprezintă fix tendințele din Media. Bineînțeles, mulți bloggeri nu vin la eveniment când văd că nu este Webstock, dar chiar pot spune că pierzi multe lucruri dacă faci asta.

Future of Media este un eveniment în care se vor dezbate schimbările actuale din media, noile tendințe și inovații care își vor pune amprenta asupra platformelor de comunicare și vor redefini viitorul media. Adică fix ce ar trebui să te intereseze pentru a ști ce să faci pe viitor și încotro să te îndrepți.

Future of Media va avea loc pe 23 noiembrie de la 9:00 la 18:00 la Ramada Parc în București. Va avea 4 sesiuni dedicate media și publicității cu cele mai bune idei ale acestui an, 15 vorbitori din media, online și advertising care vor prezenta idei care au funcționat și 200 de participanți de la companii și branduri medii și mari și din agenții de marketing digital. Așa că nu mai spun de cât networking vei putea face și cât persoane poți cunoaște la eveniment. #numazic

Ca teme de discuție vor fi:

  • Media & Advertising Outlook 2017 – 2018
  • Major trends with big impact in Romanian marketing,
  • Behind the scenes of highly creative digital campaigns
  • How to run a successful influencer marketing campaign

Așa că ce te reține să nu te înscrii cât mai repede la Future of Media?!

Comentarii

%d blogeri au apreciat: