Jameson Caskmates
Campanii

Dacă nu știi ce să mai bei, Jameson tocmai a lansat un nou tip de whiskey

Ieși cu prietenii, aveți o zi de naștere sau pur și simplu stați acasă să petreceți în liniște. Prima întrebare este „ce băutură luăm?” sau „ce băutură ai la petrecere?”. Ca să știi dacă vii cu mașina, dacă nu, dacă îți faci planuri până târziu, dacă nu. Să anunți și tu acasă, cum s-ar spune.

Cam așa se întâmplă de cele mai multe ori. Însă nu de tot atâtea ori vă gândiți la whiskey. Pentru că este mai pretențios sau mai pentru pretențioși. Dar un pahar așa de poftă tot vrei să bei. Dar dacă ai afla că whiskey-ul este făcut în butoi de bere să poată fi combinat chiar cu bere craft, ce zici? Cum adică!?

Săptămâna trecută m-am trezit în mijlocul lansării Jameson Caskmates. Când dau să îl miros, cel mai aromat whiskey. Când să îl gust, foarte tare. În sensul în care mi s-a părut cu un gust puternic de alcool, mai puternic decât whiskey-ul normal. Totuși are 40% alcool. Dar pentru detalii atât de tehnice, dați un ochi pe articolul lui Cosmin.

Noul Jameson Caskmates are însă arome de butterscotch, cafea, ciocolată cu lapte și iz de hamei. Care chiar se simt, ce-i drept. Am înțeles că ar merge foarte bine cu o bere craft blondă lângă. Asta trebuie încercat.

Ce vreau să zic este că este o alternativă foarte bună la berea pe care oricum o bei în fiecare săptămână. Așa ai putea diversifica băuturile. Bineînțeles beți cu măsură, doar nu vrem să existe accidente de orice fel. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: