vlog 100% caritabil
Campanii

DaddyCool a lansat primul Vlog 100% caritabil din România

Suntem într-o perioadă în care videourile sunt în creștere în România, iar vlogurile tot mai multe. Astfel că mulți fac vlog cu ce se întâmplă în viața lor. Însă Robert a făcut un vlog special. Un vlog 100% caritabil. Cum vine asta?

Robert este un om cu totul special, tare drag îmi este, pentru că face multe lucruri frumoase și se gândește mai întâi la alții și apoi se gândește și la el. Are un blog, DaddyCool.ro, iar acum are acest vlog. Astfel, cu ajutorul unor vedete și câtorva sponsori, vrea să aducă zâmbete pe fețele copiilor defavorizați.

Misiunea lui este să doneze 5000 de euro pentru copii și pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. Nu trebuie să donezi, doar trebuie să dai un click și să te uiți la vlogul lui care poate fi chiar cu vedeta ta preferată, cine știe. Vlogul se numește Amintiri din copilărie și discuțiile chiar despre asta sunt. Vedetele povestesc cum erau în copilărie, ceea ce mi se pare foarte fain. La final de lună trebuie să strângă 100.000 de vizualizări pe toate vlogurile din acea lună pentru ca sponsori să dea acei 5000 de euro copiilor. El nu primește absolut nimic, de aceea se numește vlog 100% caritabil.

Deja a făcut două vloguri: unul cu Nicole Cherry și unul cu Ami pe care le las mai jos. Le pune în fiecare luni la ora 20:30 pe pagina lui de Facebook, DaddyCool.ro. Nu uitați, tot ce trebuie să faceți este să dați un click și să vedeți vlogurile. As simple as that.

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: