Pizza Hut Dorobanti
Campanii,  Evenimente

S-a redeschis Pizza Hut Dorobanți în stil american

De ceva timp tot îmi fac planuri de plecare peste ocean, în vizită pentru moment. Tot timpul mă gândesc la mâncarea celor din State, la activitățile zilnice, mai exact la traiul lor. Știu că o să dureze până strâng banii necesari pentru o vacanță acolo, dar și când o voi face va exploda Instagram-ul de poze.

Până atunci sunt sigură că mai sunt și alții ca mine care se gândesc la american life. Măcar mâncarea a fost adusă parțial la noi. Pizza Hut Dorobanți s-a redeschis și arată atât de bine cu nuanțele de american life, iar noile sortimente din meniu sunt absolut delicioase.

Am fost la deschiderea Pizza Hut Dorobanți și am gustat foarte multe sortimente de mâncare din cele tocmai introduse în meniu. Astfel, am încercat burgeri, pizza, ribs, aripioare de pui, quesadilla și prăjituri.

Burgerul încercat era cu 2 bucăți de carne și cu un amestec de roșii cașcaval, ceapă și altele exact ca amestecul pentru quesadilla. Mie mi-a plăcut, avea un gust destul de fresh. Din pizza am gustat una cu chilli con carne care este destul de sățioasă. Quesadilla mi-a plăcut mult și ribs-urile cu sos bbq. În schimb aripioarele de pui cu sos bbq au fost foarte, foarte mici și nu m-au lăsat wow.

Din categoria dulciuri, încercați neapărat un fel de negresă cu popcorn, este o minunăție și am mai gustat și un desert servit în borcănașe care conținea unt de arahide. Super bun. Plus o prăjitură cu lime, pentru răcorire. În schimb, nu mi-au plăcut gofrele cu bezele. Dar astea sunt doar gusturile mele.

Iar atmosfera este super faină. Chiar este cu totul altceva față de orice alte restaurante. Și din ce am văzut este singurul făcut așa în stil american. Cu siguranță mă voi întoarce.

Dacă mergeți la noul Pizza Hut Dorobanți, să îmi lăsați în comentarii dacă v-a plăcut și ce feedback aveți pentru ei. 😀

 

Comentarii

%d blogeri au apreciat: