ursus escape room
Campanii

Ursus Escape Room este noua cameră a The Codex din care am ieșit la timp

Acum o săptămână am fost cu Malaezu, Cosmin și Marius la Ursus Escape Room, noua cameră a celor de la The Codex din care am reușit să ieșim destul de repede.

Nu știu de voi, dar eu deja sunt cea mai mare fană escape room-uri. Este muncă în echipă și așa poți să îți faci câteodată prieteni noi fără să fii stânjenit și să îți arăți abilitățile. 🙂 Eu niciodată nu am fost fană muncii în echipă pentru că nu aveam niciodată idei sau nu consideram eu că ideile mele sunt bune. Așa că preferam ca fiecare proiect să fie pentru o persoană.

De când am început să merg pe la escape room-uri mi-am dat seama că munca aia în echipă nu este degeaba și că îți salvează mult timp câteodată. Se pare că și ideile mele sunt bune la un moment dat. Și parcă nu mai sunt atât de stânjenită când trebuie să fac treabă cu alți oameni. Dar bineînțeles că niciodată nu o să reușesc să trec peste rușinea de a mă băga în seamă cu alte persoane sau de a vorbi în public.

Ursus Escape Room este noua cameră a The Codex din care am ieșit la timp

Noua cameră de la The Codex se numește Ursus Escape Room și este tare simpatică, dar oarecum ușurică. În primul rând când ajungi acolo trebuie să fii pregătit că, pe lângă faptul că trebuie să ieși din cameră, trebuie să și intri în cameră. Acest lucru este ceva nou pe care nu l-am mai întâlnit altundeva.

Povestea începe în momentul în care Lucian, un corporatist, prieten cu voi, cei care veți intra în cameră, trebuia să se vadă cu voi la o bere Ursus, dar a rămas blocat în sala de conferințe de la muncă și vă roagă să îl scoateți din cameră. Ideea este super faină, din moment ce treaba aceasta o să vă amintească și de o reclamă care a fost și prin online și pe care o să o las și eu mai jos:

La Ursus Escape Room poate să meargă oricine, iar camera va fi  disponibilă până în decembrie. Așa că cel mai bine vă puneți să completați aici rezervarea. Pe ei îi găsiți pe strada Traian nr. 109 și vă așteaptă cu brațele deschise și cu un labrador pe nume Butter care va sta la scărpinat. 😀

 

Comentarii

%d blogeri au apreciat: