ECCO Soft 1
Campanii,  Fashion

ECCO Soft 1 – retro și confort în același timp

De fel sunt foarte pretențioasă când vine vorba de încălțăminte. Și am mai spus-o și aici pe blog. Prefer să fie de piele să nu îmi facă răni, sa pot să merg o zi întreagă fără să mă doară picioarele și multe alte fițe.

Poate că și voi sunteți la fel de fițoși ca mine și vreți lucruri pe care știți că dați un ban, dar vă țin mult mai mult decât alte lucruri necalitative.

ECCO tocmai a lansat o nouă colecție, ECCO Soft 1, care îmbină stilul retro și confortul. Culmea e că această colecție a fost prima colecție lansată de ECCO prin anii 1980 și care a avut multe vânzări la activ. Așa că acum au relansat-o.

ECCO Soft 1

„Noua colecţie ECCO SOFT 1 pentru toamnă/iarnă 2017 întruchipează stilul urban contemporan şi cuprinde atât pantofi, cât şi ghete în culori multiple, precum roşu, mov, albastru, dar şi culori neutre de alb, negru şi gri.”

Ca un fel de inside, în timpul lansării am aflat că ECCO este primul producător care a inscripționat numele pe talpa produselor de încălțăminte. Ceea ce mi se pare foarte fain, că acum toate brandurile au acest lucru.

Voi ce preferințe aveți când vine vorba despre încălțăminte? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: