De zi cu zi

De unde îmi iau doza de noutăți dimineața

Am un tabiet de care nu vreau să scap prea curând. Dimineața mi-o încep la birou cu o cafea și cu o doză de noutăți pe care le am în câteva newslettere la care sunt abonată. Îmi place că acestea îmi sintetizează tot ce s-a mai întâmplat atât în România, cât și în lume. În plus sunt la curent și cu zona juridică.

Este acel newsletter care mă mai anunță ce s-a mai întâmplat prin țară, dar și prin afară dacă este un eveniment major, dar îmi dă și câteva articole lejere numai bune pentru o pauză de relaxare la birou.

M-am abonat la Avocatoo chiar de când i-am descoperit. Au articole super faine despre lumea juridică și pe înțelesul tuturor. Așa aflu noutățile juridice și câteodată mai și repet pentru examene atunci când găsesc un articol care chiar mă interesează. Plus că sunt ușor de citit.

Cristi a început de ceva timp să trimită newsletter cu noutăți, atât din social media, cât și din alte domenii, cam câte 5 noutăți pe newsletter. Eu descopăr multe lucruri pe care nu le știam și multe lucruri utile.

Este un newsletter ceva mai lung, dar care oferă destulă informație încât să înțelegi ce se întâmplă în România și de ce. Fetele de la Monday Memo au un stil foarte fain de a scrie, un pic ironic, dar ușor de citit. Doar că ele trimit doar lunea cu tot ce s-a întâmplat în săptămâna anterioară.

Cam acestea sunt newsletterele din care îmi iau noutățile pentru un începu de zi relaxant. Nu renunț la tabietul acesta prea curând, iar dacă mai găsesc, o să mai fac update la acest articol. 😀

Foto

Comentarii

%d blogeri au apreciat: