Evenimente,  Social Media

De ce aleg să merg și anul acesta la Webstock

Webstock este unul dintre acele evenimente care adună foarte mulți bloggeri din toată țara. Pentru că este evenimentul care face o trecere în revistă a tot ce s-a întâmplat în ultimul an în zona aceasta de comunicare.

Anul trecut am fost pentru prima dată la Webstock și nu mi-a părut rău. Am învățat multe lucruri și am cunoscut oameni noi. În plus sunt multe povești de viață frumoase pe care le auzi acolo de la speakeri. Apoi vin momentele în care afli de campanii noi, campanii care sunt anunțate fix atunci pentru toți oamenii care participă la eveniment.

Pentru asta recomand maxim să ajungi la o ediție Webstock, cum este de exemplu cea de acum. Webstock 2017 va avea loc pe 29 septembrie aproape ca în fiecare an la JW Marriott Hotel. Dacă ești în industria aceasta a comunicării este musai să ceri o invitație și să mergi. Iar dacă ai un proiect în care crezi foarte mult, îl poți chiar nominaliza pe site.

De fiecare dată sunt conferințe în prima parte a zilei și în a doua parte a zilei este Gala. Din conferințe afli multe lucruri, pentru că sunt atât debate-uri cu oameni din industrie, cât și discursuri foarte faine. Sunt cțteva workshop-uri pe care va trebui să le alegi tu și va trebui să te împarți între ele.

De ce să vii la Webstock dacă ești blogger?

Pentru bloggeri este un moment foarte bun să se afișeze și să se vândă, cum s-ar zice. Este fix momentul acela când te întâlnești cu foarte mulți oameni din agenții și în care trebuie să te faci cunoscut, mai ales dacă ești un blogger la început de drum. Și nu o spun numai eu care sunt nouă în industrie, dar o spun toți bloggerii care au participat acolo. Și ca să nu vorbesc numai despre business, este și un moment bun să legi prietenii pe termen lung. Pentru că aceiași bloggeri sau aceleași agenții o să fie și la alte evenimente și o să îți fie mai ușor să te adaptezi.

Cu cine mă văd la Webstock 2017? 😀

Foto: Silviu Pal

Comentarii

%d blogeri au apreciat: