Campanii,  Evenimente

IKEA tocmai a lansat noul Catalog IKEA 2018

Atunci când IKEA lansează un catalog nou este ca și cum Moș Crăciun a venit mai devreme. Așa mă simt de fiecare dată când apare un nou catalog de la IKEA, mai ales pentru că pot să mă bucur de fiecare pagină faină din el.

De fiecare dată când apare catalogul, visez cum îmi voi face eu casa. Și pun semne și îndoi pagini și scriu pe el tot felul de lucruri. La un moment dat îmi voi face casa cu totul de la IKEA. Până atunci măcar să visez. :))

IKEA tocmai a lansat noul Catalog IKEA 2018

Astăzi s-a lansat noul Catalog IKEA 2017 care va apărea de mâine online și tot de mâine se va începe distribuirea acestuia la ușile oamenilor până pe 7 septembrie. Noul catalog se bazează foarte mult pe timpul pe care îl aloci în camerele de zi (sufragerie). Astfel că este format din 14 povești despre timpul petrecut acolo. Nu de alta este motto-ul „Mai mult timp pentru tine”. Și ce îmi place este că pe cotor îți poți completa tu cărui lucrur aloci timpul.

De asemenea, și câteva statistici arată că sufrageria este un loc destul de populat:

  • Camera de zi este și cameră pentru dormit pentru 8 din 10 români.

  • Pentru aproape jumătate dintre ei, aceasta este principala cameră de dormit, iar pentru cealaltă jumătate este un spațiu în care dorm ocazional prietenii sau alți membri ai familiei.

  • Camera de zi este principalul spațiu pentru socializare (pentru 85% dintre respondenți), spațiu de odihnă (45%), spațiu pentru divertisment și relaxare (pentru 44%).

Acum depinde cum îți place să îți petreci timpul: cu prietenii, făcând sport, distrându-te, stând cu copiii etc. Eu una prefer să stau la un film sau cu prietenii, de exemplu, așa că prefer un loc spațios, dar în același timp intim. De aceea mă voi apuca din nou să fac notări pe noul Catalog IKEA 2018 și să visez în continuare la casa aceea minunată.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: