Campanii,  Fashion

Fashion Week cu Lidl și Heidi Klum

Niciodată nu am fost fashionsită sau ceva. Când eram mică nici măcar nu știam cum ar trebui să se potrivească toate culorile. Mă îmbrăcam cu orice și dacă nu era mama să aibă o idee despre cum ar trebui să mă îmbrac, eu ieșeam afară cu cela mai ciudate ținute.

Abia prin clasa a 8-a ce pot spune că am început să am și eu o idee cum ar trebui să fiu îmbrăcată. Apoi mi-am tot conturat singură stilul. Acum sunt ba office, ba mega large și comfy. Depinde de cum mă trezesc dimineața și ce treabă am în acea zi. Încerc cât mai mult să mă îmbrac în lucruri largi, ușoare, în care să pot stau cum vreau eu cât să mă simt bine. Lucrurile strâmte mai ales pe vremea aceasta insuportabilă sunt un adevărat chin pentru mine.

Fashion Week cu Lidl și Heidi Klum

Ieri am văzut că Lidl pleacă la New York la fashion week, unde Hedi Klum va scoate o colecție nouă, Esmara by Heidi Klum. Astăzi mi-am dat seama că eu chiar am pe mine niște pantaloni de la Lidl super comfy și care îmi plac maxim. De data aceasta însă, Heidi Klum și Lidl scot o colecție care va intra și în magazine din 18 septembrie și care duce spre rockish și pare chiar să fie foarte ok pentru toamnă: sacouri Leo, topuri, jachete Bomber și Super Skinny Jeans, dantele și jachete din piele în stil rock, nuanțe de albastru strălucitor sau cognac cald, accesorii și încălțăminte.

Eu chiar sunt curioasă cum va fi și poate îmi reînnoiesc și garderoba cu ocazia asta. Prețurile o să fie între 34.99 lei și 139 lei. Adică prețurile practicate de Lidl de obicei pentru majoritatea hainelor. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: