Travel

Ce preferi între vacanțele relaxante și cele active?

Voi fi tot timpul o persoană activă când vine vorba de vacanțele planificate de mine. Nu pot să lenevesc toată ziua pe o plajă, să mă duc în cameră să dorm și după să lenevesc iar pe plajă. Am impresia că trece timpul pe lângă mine și nu văd nimic altceva.

Bineînțeles că îmi rezerv o zi și pentru a sta pe plajă non-stop. Dar toată vacanța mea trebuie să fie o alergătură totală între obiective și restaurante. De aceea prefer city-break-urile. Că pot să alerg cât vreau eu câteva zile. Bineînțeles, că după îmi mai trebuie o zi de relaxare în București înainte de a mă întoarce la birou. Sper că nu sunt singura care îți mai ia o zi în plus de concediu strategic pusă la sfârșit doar pentru relaxare.

În contradictoriu cu stilul meu de viață, se pare că aproape de două ori mai mulți oameni preferă vacanțele relaxante în detrimentul celor active, conform unui studiu GfK. Nu sunt pe aceeași undă cu restul oamenilor. :))

Cei de la GfK au făcut un sondaj online în 17 țări și 59% dintre oameni au zis că preferă vacanțele relaxante, 35% pe cele active, iar 6% nu știu ce tip de vacanță preferă.

 

S-ar putea ca vârsta mea să mă încline și mai mult spre vacanțele active, având în vedere că nu am atâtea responsabilități și că pot încă să alerg peste tot fără să îmi pese de prea multe lucruri.

Tu ce gen ești? Preferi vacanțele active sau pe cele relaxante? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: