Campanii

Un frappe la 40 de grade este binevenit

Știi momentul acela când este mult prea cald și ai nevoie de ceva răcoritor? De câteva zile, zic că știm cu toți că este insuportabil să stai pe afară, așa că mai bine te cuibărești undeva la aer condiționat și, de preferat la un frappe.

Apropo despre asta, am scris acum ceva timp despre KFC Coffee Corner-ul deschis la KFC Unirii unde ziceam că au de la prăjituri, la cafele. De data aceasta au adăugat în meniu 6 frappe-uri noi: Coffee, Vanilla, Caramel, Strawberry, Blueberry și Chocolate. Vă recomand maxim să încercați Caramel, Strawberry și Blueberry Frappe. Au fost preferatele mele. Doar că nu au cafea, doar Coffee Frappe are.

frappe

După ce dați 9 lei pe un Frappe, eu zic că puteți ieși la o plimbare, mult mai relaxați și fără să mai simțiți căldura aceea înăbușitoare. Ieri chiar am făcut o plimbare tare faină de la Unirii spre Piața Romană am descoperit și un loc tare drăguț, Linea Closer To The Moon de pe Calea Victoriei, unde vă recomand să mergeți, să vă răcoriți cu un Aperol Spritz sau cu o Limonadă super bună. Dar prețurile sunt ceva mai piperate.

Astfel combatem și căldura aceasta insuportabilă cu un frappe. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: