untold
Campanii

Investește în fericire, dăruiește viață la Untold

Cei de la Untold tot timpul au campanii frumoase înainte de festival. Cum este, de exemplu, și Blood Network. De data aceasta cei de la Untold au o idee foarte frumoasă, și anume că, împreună cu Bursa de Fericire, construiesc primele 2 camere sterile din Cluj la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, pentru a asigura tratamentul în cazul leucemiilor și a altor tipuri de cancer.

Nu știu de voi, dar mie deja mi-a ajuns la inimă treaba asta. Am mai vorbit și aici despre faptul că acum câțiva ani am făcut voluntariat la Fundeni, la copiii cu cancer. Este un sentiment minunat și faptul că se încearcă învingerea acestei boli destul de grave mă bucură mult.

  • 1 din 2 copii bolnavi de cancer moare
  • la Spitalul de Copii din Cluj sunt tratați anual 100 de copii bolnavi de cancer
Cum poți șă dăruiești viață la Untold?

Fanii festivalului au ocazia să se implice în această campanie și să doneze 2 euro printr-un SMS la 8844 cu mesajul SPITAL, trimis în cele patru zile ale evenimentului, sau să doneze în contul bancar al Asociației Dăruiește Viață: RO90INGB0000999903330756, deschis la ING Bank România, până la 31 martie 2018.

Toți cei care au primit gratuit o invitație la UNTOLD au posibilitatea să sprijine cauza printr-o donație personală, realizată în urnele situate la intrarea în festival.

Și pentru că cei de la Untold sunt tot timpul pregătiți, las mai jos un clip de prezentare care sigur te va emoționa așa de dimineață.

 

Comentarii

%d blogeri au apreciat: