De zi cu zi

Problema sandalelor – 3 mall-uri în 2 zile

Pretențioasă sunt, asta știu deja. Mai ales la haine și la încălțăminte. Dacă au cumva ceva în plus ce nu trebuie, cum le pun la loc. Nu contează că sunt la mega reduceri. De ce mi-aș lua ceva ca să nu port sau ca să mă simt ca un clovn în ele.

De data aceasta problema apare la încălțăminte, mai exact la sandale. 2 zile am umblat prin 3 mall-uri să îmi caut ceva și nu am găsit nimic. Ba au mult sclipici cât să te vadă și cei care acum sunt la Electric Castle, ba au puf că doar sunt la modă acum veverițele, ba sunt foaaaarte subțiri încât nu înțeleg de ce le mai iei dacă nu le vezi pe picior, ba sunt purtabile doar cu o cutie de plasturi pe picior.

Nu poți să mergi cu mine într-un mall, pentru că te apucă nervii. Și pe mine când văd ce dubioșenii se mai scot pe piață. Câteodată mă gândesc cine ar putea să poarte așa ceva. Sunt pretențioasă pentru că îmi plac lucrurile simple. Și simplu nu prea există în magazinele de la noi. Tocmai de aceea în acest moment nu am găsit nicio pereche de sandale simple fără toc care să fie ok.

Nu suport să fac window shopping sau să probez non-stop

De asemenea, nu suport nici să mă plimb prin magazine. Sunt genul de persoană care dacă vede ceva ce îi place și chiar are nevoie, îl ia și gata cumpărăturile. Nu suport să fac window shopping sau să probez non-stop. Mă obosește și mă plictisesc repede. Dacă stau peste limită, mă apucă nervii. Sunt dificilă, nu? 😀

Problema sandalelor o să continue, dar sper să nu dureze până în toamnă când nu o să mai am cum să le port. Nu de alta, dar oricum fac un efort supra-omenesc să merg zilnic la cumpărături.

Foto

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: