De zi cu zi

Dacă tocmai ai terminat facultatea și nu știi ce vrei să faci mai departe

De ceva timp mă uit la Gary Vaynerchuk, datorită lui Cosmin care mi l-a arătat prima dată. Mai multe o să scriu despre el într-un alt articol zilele acestea.

Ce vreau să spun este că omul este foarte motivațional. Și merge numai pe asta în vlog-urile lui. Mie îmi place tare mult, că m-a făcut de câteva ori să pun piciorul în porag și să mă apuc de treabă. Dar de treaba care o să mă ajute pe mine pe viitor. Și da, sunt una dintre acele persoane care are nevoie câteodată de câte un impuls când vede că nimic nu mai merge cum trebuie. Mai ales când văd că nu mai am timp de nimic sau când mă simt fără vlagă total, everyday.

De ce am zis că, dacă tocmai ai terminat facultatea, trebuie să vezi asta? Pentru că este un clip făcut de el în care motivaționalul este dus la extrem și te cam lovește. Chit că ești în ultimul an de facultate sau ești proaspăt absolvent și nu știi ce trebuie să se întâmple cu viața ta, acesta este momentul perfect pentru a te uita la acest clip. O să te lovească hard, dar măcar o să reușești să înțelegi ce vrei în viață.

Presiunea este foarte mare din partea părinților, colegilor, colegilor de muncă, pentru că toți se așteaptă să ieși din facultate mare om și să știi totul în domeniul în care ai terminat. Ceea ce e un mare bullshit, pentru că facultatea nu te învață mare lucru. În afară de teorie, nu înveți nimic altceva ce te-ar putea ajuta pe viitor dacă nu ai un job pe timpul facultății.

Îți las mai jos acest clip și aștept să îmi spui dacă ți-a schimbat măcar puțin gândirea în legătură cu ce vei face în următorii 5 ani după ce ai terminat facultatea. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: