Evenimente,  Muzică

Dakini Festival – un festival ca o vacanță

Nu știu de voi, dar eu tare îmi doresc un concediu relaxant în care să nu fac absolut nimic și să nu stau cu grija facultății sau a job-ului. Știți despre ce vorbesc, nu?

De mult timp visez să plec la mare să mă odihnesc efectiv. Să mă plimb cu picioarele goale pe nisip, să dansez pe mijlocul plajei, să mă împrietenesc u străini și să fac un sport care să mă ajute să mă liniștesc până la venirea în Bucureștiul aglomerat și plin de claxoane.

Dakini Festival – un festival ca o vacanță

Cam așa s-ar traduce Dakini Festival. Dacă nu ați auzit de el, vă spun că este un motiv de relaxare și un festivald e 4 zile care îți va da acea energie de care ai nevoie. Pe mine m-a cucerit când am auzit care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care le poți face la festival:

  1. Să dansezi desculț cu tălpile in nisip
  2. Să îmbrățișezi necondiționat un străin ca și cum ați fi prieteni de-o viață
  3. Să privești cerul fără să auzi claxoane și să vezi betoane
  4. Să comunici limba yoga cu peste 10 nații diferite
  5. Să iți faci prieteni noi cu aceleași valori ca și tine
Cam cât de fain sună?

Din păcate, eu încă mai am un examen la facultate și nu pot să îmi fac de cap așa cum îmi doresc. Astfel că nu pot ajunge la festivalul acesta care promite fix vacanța de care am nevoie. Se desfășoară între 29 iunie și 2 iulie pe plaja din Tuzla. Este fix ce trebuie pentru un orășel micuț, cum este Tuzla, astfel că litoralul românesc o să fie ocupat cu multe festivaluri vara aceasta. Nu poate decât să mă bucure faptul că aceste festivaluri reușesc să ne promoveze România așa cum pot ele.

Dacă spunem festival, este clar că vorbim și despre muzică. Astfel că vor fi 3 scene: Chill Stage, Psytrance Stage și Micro Stage pe care vor cânta Desert Dwellers, Solar Fields, Gaudi, Astrix, Loud, Liquid Soul, Petre Inspirescu, Half Hawaii, Barac și mulți alții. Line-up-ul complet poate fi găsit aici. Iar biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Eventim.

Printre multe festivaluri de anul acesta la care poți fi haos, acesta este un festival care te va liniști complet. Mă oftic tare că nu pot ajunge, dar aștept multe păreri despre cum este acolo și cum vi se pare când vă întoarceți în aglomerație. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: