facultatea
De zi cu zi

În sesiune viața socială tinde spre 0

Oricât de mult mi-am dorit eu să îmbin învățatul pentru sesiune cu ieșitul prin oraș sau cu un articol pe blog, m-am trezit că nu am reușit decât să învăț și mai mult nu.

De aproape o lună lipsesc total de pe blog, fără nicio scuză, știu. Am refuzat toate evenimentele la care puteam să ajung și abia de am mai vorbit cu prietenii. Și asta pentru că sesiunea a dat năvală peste mine și m-am trezit că am atât de mult de învățat, încât nu mai pot avea timp de nimic altceva.

 

Așa mi-am dat seama că de acum trebuie să recuperz tot timpul pierdut și, chiar dacă mai am doar un examen, trebuie să revin încet, încet înapoi în sfera social media. Blogul deja m-a înjurat destul în ultima lună pentru că l-am abandonat total.

În sesiune viața socială tinde spre 0

Ca un sfat pentru cei care vor să dea la drept anul acesta, faceți tot posibilul să învățați din timpul anului, să ajungeți la cât mai mult seminare care considerați voi că vă vor ajuta pentru examen și în sesiune veți avea garantată și puțină viață socială. PUȚINĂ! De asemenea, nu vă panicați la admitere, pentru că examenul este ușor. Mult mai ușor decât sesiunea. I know, sunt în acel moment în care abia aștept să termin sesiunea pentru a mă relaxa și a deveni din nou o persoană mai drăguță. Până atunci…

 

Foto

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: