Evenimente

Digital Divas 2017 a fost despre pasiune

De fiecare dată de la evenimentele organizate de Evensys pleci cu multe noțiuni ca blogger. Înveți o grămadă de lucruri care te pot ajuta. Pe lângă asta, ajungi să cunoști mulți oameni pe care ai ocazia să îi întâlnești mai târziu și cu care te împrietenești foarte ușor.

Digital Divas 2017 a fost despre pasiune

Laitmotivul conferinței a fost pasiunea. Fiecare speaker a menționat acest lucru măcar o dată. Și nu e de mirare, pasiunea chiar este unul dintre punctele pe care se bazează un business. Pe lângă multe alte caracteristici mai puțin subiective.

Valentin Suciu de la Jazz Communication, unul dintre speakeri, a venit cu o serie de reclame făcute de ei, dar a amintit și de o reclamă de la Guiness din 1998. Le las mai jos:

Iar reclamele astea de la Provident, realizate de Jazz Communication, sunt super bune. Poate le știți sau poate nu, dar merită văzute.

Din astea am rămas cu ideea că este bine câteodată că tu, ca brand, să îți asumi imaginea cu care te asociază lumea. Iar pasiunea se vede.

Ce pot spune este că în fiecare eveniment Evensys se pune multă pasiune și se vede și asta. Și se transmite acest lucru mai departe. De la Digital Divas 2017 am rămas cu ideea că o zi de muncă se începe cu pasiune pentru a putea duce la capăt ce ți-ai propus. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: