Evenimente

Chef de film? Festivalul Internațional de Film BUZZ CEE revine

Generația noastră este mai pe hipstereală combinată cu multă muncă, pentru că așa vedem noi lumea. Ei bine, pentru mine sunt momente când aș da iama în club fără nicio grijă și momente când nici nu vreau să aud gălăgie, ci vreau să văd un film sau să citesc ceva.

Ei bine, vara aceasta avem parte și de festival de film. Iar dacă tot mergem pe relaxare, festivalul nu are loc în București, ci tocmai în Buzău. Aer curat, liniște, relaxare. :))

Festivalul Internațional de Film BUZZ CEE revine cu a doua ediție

Proiecții de film din Europa Centrală și de Sud-Est, filme românești și multe altele vor fi prezente la Festivalul Internațional de Film BUZZ CEE la Buzău între 4 și 9 iulie. Asta înseamnă că vor fi câteva competiții de film împărțite în 4 secțiuni: lungmetraj, scurtmetraj, scurtmetraj studențesc și documentar.

Sala Teatrului George Ciprian și Sala Consiliului Județean Buzău vor găzdui proiecțiile, iar intrarea va fi liberă. De aceea zic, că pentru un weekend relaxant, puteți da o fugă până acolo.

Și asta nu înseamnă că nu puteți vizita ce e prin Buzău sau pe lângă, astfel că Vulcanii Noroioși, Focurile Vii sau Lacul fără fund vor fi tot timpul acolo și te vor primi cu brațele deschise dacă vrei să le vizitezi.

Pentru mai multe detalii stați cu ochii pe pagina lor de Facebook și ieșiți la o plimbare în perioada 4-9 iulie. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: