Evenimente

Orașul Otopeni devine din nou Otopeniul Vesel

V-am spus că vine vara și evenimentele încep să se înghesuie aproape zilnic. De data aceasta este în afara orașului București, nu foarte departe. Adică în Otopeni.

Anul acesta revine Festivalul de umor Otopeniul Vesel la care am fost și anul trecut și îl recomand. Pentru o escapadă de weekend, poți da o fugă până în Otopeni să te relaxezi cu niște impovizație și stand-up comedy. Oamenii, au emoții, mi se pare și normal, având în vedere că valoarea premiilor este de 18.000 lei.

Dar dacă simți că poți și tu să faci parte din spectacol, ești invitatul lor, așa că până pe 31 mai te poți înscrie gratuit. Așa afli dacă îți place pe scenă sau nu. Dar asigură-te că vii cu glume bune. 😀

Anul trecut, pe lângă multe glume și treburi funny, am avut parte și de o caricatură de la un domn tare drăguț care sper să vină și anul acesta. Nu de alta, dar mai am nevoie de o caricatură. :))

Festivalul Otopeniul Vesel se desfășoară în perioada 9-11 iunie

Pe lângă toate interpretările, va avea loc în fiecare seară și câte un spectacol, astfel vineri de la 20:00 va fi One Man Show cu Radu Gheorghe, sâmbătă de la 20:00 vor face spectacol cei de la Divertis, iar duminică de la 21:00 vom avea parte de pantomimă.

Adică în niciun caz nu vei avea parte de plictiseală. Deci, ce zici, ne vedem acolo? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: