Evenimente

Ce faceți în acest weekend? (8)

Știi că se apropie vara când încep evenimentele din fiecare weekend să fie cât mai multe și când atmosfera devinde destul de boemă. Dar să nu o lungesc prea mult, las mai jos o listă pentru weekend-ul acesta, 12 -14 mai.

Ce faceți în acest weekend?
  • Etnorama 2017 – este un eveniment în Parcul Herăstrău, un festival dedicat minorităților din România, astfel că își pot arăta valorile cu care se mândresc tare mult. Pe lângă multe ateliere, vor fi și concerte, printre care White Mahala, Marius Mihalache Band, Mahala Rai Banda, Subcarpați. Festivalul începe de astăzi și se termină duminică.
  • Flori pentru Suflet – Remember Florian Pittiș – un eveniment ce are loc în fiecare an în parcul Alexandru Ioan Cuza și care aduce muzica folk mai aproape de bucureșteni. Pentru mine este un prilej de a mă gândi la Vama Veche și la nopțile de vară de pe plajă. Eu voi fi sigur astăzi, pentru că în deschidere va fi Marius Matache, un blogger și un cântăcios foarte fain.
  • Se deschide sezonul la Roaba de Cultură și este un prilej de sărbătoare. Sâmbătă și duminică va fi o relaxare totală pe pajiștea RDC.
  • Se deschide Terasa Monteoru, o terasă faină la care nu am apucat până acum să stau, dar pe care vara aceasta nu o ratez. De obicei este full acolo, pentru că este un loc super liniștit într-o zonă foarte centrală.
  • Bazar Urban – când toată lumea se duce să doarmă, Kulturhaus îți deschide porțile pentru un mic bazar urban. Sâmbătă și duminică, între orele 14 și 20, o să fie plin de expozanți de produse hand-made  și lucruri faine, așa că fă un drum până acolo, nu ai de unde să știi cu ce poți pleca.
  • UNDERval 2017 – este un festival la care am fost și anul trecut și mi-a plăcut. Se desfășoară în Parcul Carol, unde vor fi concursuri și demonstrații de dans, grafitti, skateboarding, BMX, și vor fi și concerte: Muze, Cred Că Sunt Extraterestru, CTC, Alan & Kepa, Raku, Macanache. Iar intrarea este cât se poate de liberă.
  • Bineînțeles că nu este weekend fără ca Bucureștiul să danseze în stradă la Pura Vida Tan Tan. Sâmbătă de la ora 19, în Centrul Vechi.
  • Skirtbike București 2017 – la Verde Stop Arena văd că au loc o grămadă de evenimente, care mai de care mai faine. De data aceasta, duminică va fi Skirtbike, eveniment dedicat biciclistelor, cu foarte mulți sponsori, mâncare și voie bună.

Cam atât de multe evenimente sunt în acest weekend, încât parcă nu ai cum să te împarți între ele. La care ne vedem? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: