De zi cu zi,  Evenimente

Ce faceți în acest weekend? (7)

Weekend-ul acesta este plin de evenimente care mai de care mai frumoase. Nu de alta, dar se vede că vine vara și că toată lumea se întrece în evenimente în fiecare weekend. Nu vreau să o lungesc prea mult, așa că o să las mai jos o listă cu evenimentele. 😀

Ce faceți în acest weekend?
  • 21FFE – Festivalul Filmului European – este un eveniment care va avea loc astăzi, 5 mai, până mâine, 6 mai, la Muzeul Național de Artă al României, care va găzdui 2 zile de realitate virtuală (VR) și proiecții non-stop cu ajutorul celor de la Samsung Romania. Accesul gratuit, iar filmele rulează de la ora 11:00 – 19:00.
  • East European Comic Conam mai scris despre acesta și despre Bloggers Lan Party, iar eu voi fi acolo. Se desfășoară de astăzi până duminică la Romexpo, iar fanii culturii pop pot participa pentru a întâlni o grămadă de artiști.
  • The Rooftop Hidden Party – cei de la Pura Vida Sky Bar ne-au obișnuit deja ca vinerea să fie hidden party, iar eu nu mă supăr deloc. Dacă ajungeți acolo, comandați neapărat un Aperol Spritz.
  • Master Crafters – Culinaria Street Food Market – dacă vi se face foame de la atâtea evenimente, dați o fugă până la Promenada Mall, în parcare, pentru că veți găsi multe bunătăți. Sâmbătă și duminică de la 11:00 la 20:00.
  • București dansează în stradă – am văzut că a prins foarte bine acest event sâmbetele trecute, avâmd în vedere că în față la Pura Vida Tan Tan se aglomerează totul și toată lumea dansează. Sâmbătă de la ora 19:00 la 22:00
  • Smooth Live Sax on the Rooftop – duminică de la ora 14:00 va avea loc o sesiune de live sax la Pura Vida Sky Bar unde te poți relaxa sau poți lucra până seara când vei da de Electro house on the Rooftop, de la ora 17:00 la ora 22:00.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: