Evenimente

Weekend-ul acesta ne vedem la East European Comic Con și la Bloggers Lan Party

Bloggers Lan Party este deja o tradiție pentru mine. Cum anunță Toma că încep înscrierile, cu hop și eu acolo. De data aceasta, ediția din această primăvară se desfășoară la East European Comic Con. Este o ediție super specială, atât pentru organizatori cât și pentru bloggeri și cititori.

Știu deja că eu intru în sesiune și că ar trebui să nu mă mai preocupe deloc alte evenimente, dar nu pot refuza o ediție BLP în niciun fel. East European Comic Con este un eveniment care se desfășoară în fiecare an la Romexpo și care aduce diferiți artiști de prin State care apar în serialele cu eroi ale momentului. Pe lângă asta, sunt foarte multe stand-uri cu jocuri și alte chestii. Pentru mine este prima dată când ajung la EECC așa că multe lucruri nici eu nu le știu până nu ajung acolo.

Artiștii care vor veni la EECC anul acesta sunt listați aici, iar pentru bilete puteți intra aici. Nu de alta, dar am auzit că East European Comic Con este de neratat.

Dar important este că Bloggers Lan Party îți va desfășura ediția fix în acest loc fain. Iar bloggerii se mai pot înscrie pe pagina lor, asta dacă sigur nu v-ați făcut niciun plan în weekend-ul 5-7 mai. Pentru a ajunge mai ușor la stand-ul BLP intrați pe harta aceasta care vă va îndruma până acolo.

Ne vedem la Bloggers Lan Party și la East European Comic Con? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: