De zi cu zi

Ce faceți în acest weekend? (5)

Weekend-ul trecut a fost despre familie, așa că am zis că toți stăm la mesele de Paște. Plus că nu au fost evenimente la care să mergi, în afară de a lua lumină. :))

Weekend-ul acesta în schimb este promițător și compensează cu multe evenimente. Așa că să nu lungesc prea mult vorba, las mai jos cu evenimentele din acest weekend.

Ce faceți în acest weekend?
  • Spotlight este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru că înfrumusețează orașul prin culori și lumini. A început de joi și se continuă până duminică, 23 aprilie. Fiecare zi de festival începe de la ora 20:30 și se termină la ora 23:00, între Muzeul Național de Artă a României și Splaiul Independenței.
  • Dacă vremea ține cu noi, sâmbătă este LazyDay, ca orice altă sâmbătă de altfel, dar aceasta, de pe 22 aprilie, promite o zi întreagă la Verde Stop Arena, pe Barbu Văcărescu nr. 162-164, cu multă bere și multă mâncare street food.
  • Pura Vida Tan Tan, noua terasă marca Pura Vida te așteaptă să dansezi în stradă sâmbătă, de la ora 19:00, pe muzică Salsa, Bachata, Merengue, Reggaeton, Kizomba, Semba, Hip Hop și multe altele.
  • Pentru că cei mai mulți vor să facă mișcare după Paște, Bucharest International 10K îi așteaptă duminică pe cei care au puterea de a alerga 10 km de la ora 8:30 pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan. Dacă nu te-ai înscris, poți merge doar să vezi despre ce e vorba și poate anul următor vei participa. 😀
  • Tot duminică seara este vorba și despre cultură. Astfel cei de la Editura Litera organizează cel mai mare schimb de cărți la Parcul Colțea, în intervalul orar 20:00-24:00. Trebuie doar să vii cu o carte pe care o vei dona. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: