sport
Campanii

Revvolution – locul în care afli că ai mulți mușchi care te dor după o ședință

Știi cum e când se apropie vara și vrei un summer body, dar parcă prăjiturile alea din frigider îți fac cu ochiul, nu poți renunța la KFC, la hot-dog-ul de la Ikea sau la micii ăia suculenți de pe unde știi că sunt buni (vă spun eu, Bodega La Mahala).

De asemenea, parcă e mai bine pe canapea uitându-te la seriale decât să te apuci de sală sau să faci mișcare acasă. Pentru că e greu, doare câteodată și îți trebuie și un stimulent. Așa eram eu înainte de a ajunge la Revvolution.

Mai mult obligat forțată de faptul că voiam o remodelare corporală, pentru că se vedea prea bine că sunt o leneșă care nu face mișcare, am zis să merg o lună la Revvolution să văd cum e cu un plan alimentar construit chiar pentru mine de un nutriționist, cum e cu antrenamentele și cu antrenorii personali și am vrut să văd cât de rezistentă sunt.

De rezistență putem să nu menționăm, având în vedere că după puțină mișcare mai am puțin și leșin (da, atât de puțină mișcare fac). Dar am rezistat o oră de antrenament fără probleme.

Revvolution – locul în care afli că ai mulți mușchi care te dor după o ședință

Nici nu știam că am toți acei mușchi pe mine. Nefolosindu-i prea des, am simțit că nu trebuie să mă mai ridic din pat după fiecare ședință. Din păcate, la muncă,  sunt nevoită să urc și să cobor multe scări, așa că până la următoarea ședință mă refăceam.

La Revvolution nu faci niciodată același exercițiu de 2 ori

Simplu și la obiect. La fiecare ședință sunt 2 sau 3 antrenori care stau cu tine și jur că nu te pierde unul din ochi. Parcă au senzor, când vrei să te odihnești puțin, imediat îi auzi „hai, hai, că mai ai puțin”. Și când zici că sigur vei primi pauză îi auzi „schimbă” și iar te rogi să ajungi mai repede la pauză. Dar au efect toate aceste „chinuințe”. Nu sunt degeaba. Se văd după o lună foarte bine.

Cel puțin pe mine m-au ajutat foarte mult cu celulita și cu forța în mâini și în picioare. Celulita este marea problemă a fetelor, asta e clar, și abia când te apuci de mișcare vezi rezultate în privința ei. Dar nu numai, și mâncarea e importantă.

Planul alimentar este bine structurat pe zile și customizat pentru fiecare în parte

Prima etapă este să te întâlnești cu nutriționistul, în cazul meu Tania, care te înțelege când nu îți place ceva de mâncare și îți face planul fix pe placul tău. Iar dacă ați venit în cuplu vă face pentru amândoi același plan alimentar, diferind cantitățile.

Apoi urmează momentul în care te așează pe cântar, de unde iese un bilețel cu kilogramele pe care le ai și cât ar trebui să dai jos într-o lună sau cât vrei să mai pui pe tine dacă ești prea slab. Dacă îți trebuie masă musculară, acel cântar-minune îți va spune. De asemenea, am înțeles și că Valentin Vasile, the owner, face aceste întâlniri de nutriție.

Cum sunt antrenamentele la Revvolution?

Obositoare, dar tare faine. Înainte de a începe antrenamentele la ei, am căutat pe bloguri despre cum sunt acestea și nu am găsit nimic. Nu înțelegeam de ce. Abia când am ajuns la prima ședință am înțeles de ce nu găsești nimic despre ele. Sunt atât de sofisticate și diferite încât nu are cum să îți explice cineva în ce constau. Cum s-ar zice #cudetoate.

Nu sunt numai pentru fete, asta să ne înțelegem de la început. Nu am văzut mulți băieți care să vină la antrenamente, dar asta nu înseamnă că nu pot veni. Sunt antrenamente care îți folosesc toți mușchii și, crede-mă, ai mulți mușchi de care încă nu ai aflat.

Cum arată sălile și vestiarele?

Sălile sunt măricuțe, noi eram maxim 15 care intram acolo la un antrenament și au salteluțe, gantere și diverse accesorii pe care să le folosești în timpul antrenamentelor.

Vestiarele sunt formate din foarte multe dulăpioare în care să îți lași lucrurile și băi cu dușuri. Un loc super curat, vă spune o nebună după băi. Nu de alta, dar dacă nu e curat nu prea mă apropii. Totul este super fancy și drăguț, fix cât să te simți ca acasă.

Procedura este că atunci când ajungi să te duci la recepție să iei cheia pentru vestiar și să îți lași cardul de membru, apoi la sfârșit lași cheia și iei cardul. Și nu uita să te uiți la recepție la ce sală ești.

Sunt 4 tipuri de grupe în care poți fi repartizat

Grow, More, Up și Pro. Noi am fost repartizați la More, care este destul de solicitant. Adică dacă nu ai absolut nicio condiție fizică, mergi la Grow, iar dacă simți că poți mai mult te poți transfera. Antrenamentele se desfășoară de 2 ori pe săptămână, iar dacă nu poți ajunge într-o zi te poți reprograma sunând la recepție și rugându-le pe fetele drăguțe de acolo să îți zică în ce zile poți merge pentru recuperare.

Îți zic doar atât, îi găsești pe strada Matei Millo nr. 9 și e musai să îi încerci măcar o lună să vezi cât de fain este și că rezultatele se văd. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: