Fără categorie

TrickZone – locul în care am învățat să dau autogol la FIFA 2017

Se înțelege, sunt fată și nu înțeleg cum poți folosi un controller într-un joc cu echipe de 11 oameni. Asta este clar și la obiect.

Însă la TrickZone, noua sală de jocuri din București și singura din Centrul Vechi, am avut ocazia să joc pentru prima dată FIFA unde sunt foarte mândră că am dat un gol… autogol. Să nu mai spun că am pierdut într-un mare fel în fața lui Cosmin. :)) Dar m-am asigurat că măcar la Mortal Kombat câștig și eu.

Pe lângă toată joaca, noi, fetele, am crash-uit #BoysNightOut și chiar a mers super bine. Cred totuși că am fost mai multe tipe la seara băieților decât au fost ei. Ah, și dacă ajungeți acolo, întrebați de Adi, este proprietarul, un tip suuuper fain, dezinvolt, care îți răspunde la toate întrebările.

Ce vreau să îți spun despre TrickZone?
  • este singura sală de jocuri din Centrul Vechi, str. Covaci nr. 4,  și are prețuri super ok pentru zona în care e amplasat: 2 controllere – 20 lei/oră, berea e 4 lei, apa tot 4 lei.
  • are 3 camere, 2 din ele au câte 2 televizoare și PS4 Pro sau XBOX One, iar a 3-a, VIP Room, este sala în care jocurile se văd pe un proiector pe perete. Cam cât de fain?
  • au multe jocuri și vor să se tot extindă: GTA, NFS, Mortal Kombat, UFC, Battlefield, FIFA 2017

Zic să mergeți să vedeți cum stă treaba și să nu faceți ca mine cu autogolul, sper că sunteți mai pricepuți ca mine la asemenea jocuri. Și dacă aveți întrebări sau îmbunătățiri ori doar vreți să lăudați locul, spuneți-i lui Adi că sigur va primi orice feedback cu brațele deschise.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: