De zi cu zi

În fuga după cafea – primul Coffee Corner KFC din România

Wait…what?!

Exact asta a fost reacția mea când am văzut că cei de la KFC au deschis un Coffee Corner în incinta restaurantului KFC Unirea din București. Nu de alta, dar tot timpul sunt în fugă după cafea și acum am mai multe motive să ajung la KFC. 😀

Bineînțeles, că un Coffee Corner nu poate fi lipsit de sortimentele de prăjituri, de croissant sau de pain au chocolat. Și doar știți cât de bine merge un croissant cu unt (sau mai multe!) lângă o cafea bună. Curcubeu pe cerul gurii!

Știți doar că cei de la KFC se mândresc cu „cea mai bună cafea din Seattle”. Eu aștept să ajung în Seattle să confirm acest lucru. 😀 Până atunci vă spun că au opt sortimente de cafea Arabica 100%, Espresso, Americano, White Americano, Cappuccino, Mocha, Latte, Caramel Latte și Vanilla Latte, și sunt disponibile în pahare Regular, Tall și Grande.

Momentan acest Coffee Corner este doar în restaurantul KFC Unirea, dar eu sper să se extindă în mai multe restaurante. Iar zilele astea dau o fugă să vă spun cum este Caramel Latte-ul acela la care mi-a rămas gândul. Nu de alta, dar nu poți refuza o cafea, mai ales dimineața, în drum spre muncă, nu?

Așa că, ce ziceți, dați și voi o fugă până la Coffee Corner-ul KFC?

Foto

Comentarii

%d blogeri au apreciat: