De zi cu zi

Ce faceți în acest weekend? (3)

Să sperăm că weekend-ul acesta va fi unul cu soare. Nu de alta, dar parcă nu merge chinul acesta ca în timpul săptămânii să fie soare, când nu ne putem bucura de el, iar în weekend să plouă.

Dar eu m-am pregătit și am realizat și de data aceasta o listă cu locuri în care îți poți petrece timpul în acest weekend. 😀

  • Dacă aveți chef de un film, vedeți că la Cinema Muzeul Țăranului și la Cinema Elvira Popescu este Bucharest International Experimental Fil Festival BIEFF până duminică care prezintă cele mai inovatoare experimente din cinematgrafie din ultimul an.
  • Bucharest Coffee Festival este un festival fain unde te vei asigura că bei multă cafea. Toată lumea vrea să îți ofere să guști măcar puțin de la fiecare, așa că dă o fugă până acolo și vezi ce cafea ți se potrivește dimineața. Eu am scris și anul trecut despre festival. De data aceasta, se desfășoară la ARCUB în perioada 30 martie – 2 aprilie, de la 10:00 la 20:00. Adică tot weekend-ul.
  • Dacă este vineri, este rooftop party, mai exact la Pura Vida Sky Bar ceea ce nu este de ratat. Dar dacă vă duceți acolo, cereți un Aperol făcut așa cum știu ei mai bine. Pentru că este absolut demențial. Iar sâmbătămai au o seară de relaxare.
  • De pe 1 până pe 2 aprilie este Salonul Bicicletei la Romexpo. Dacă ești pasionat de bicilete eu zic să te duci, nu de alta, dar este o epoziție națională care are loc în C1, C2 și C3, adica este huge. Vei găsi și triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, strider-e, modele electrice și chiar există și o zonă de testare.
  • Ground Zero Beer face 2 ani așa că sărbătorește cum se cuvine. Pe 1 aprilie, Ground Zero Beer te cinstește cu bere și mâncare de la Elena Platon de la Beautyfood, Burger Van Bistro, Ella Székely de la Dianei 4 si Peşte Pâine. Nu știu ce alte motive ar trebui să vă dau să mergeți până acolo?!
  • Deja devine tradiție, așa că pe 1 aprilie este International Pillow Fight Day. Ce înseamnă asta? O bătaie uriașă cu perne de la ora 16:00 la 17:30 în Piața Universității. Evenimentul are loc în peste 50 de orașe din întreaga lume simultan.
  • Cei de la UNIQA organizează un eveniment fain în Parcul Izvor care presupune parapantă virtuală, alpinism interactiv, alergare. Nu sună rău, nu? mai multe detalii găsiți la Cristi. 😀

Nu ai cum să te plângi că nu ai ce să faci în acest weekend, că sunt o grămadă de locuri în care îți poți petrece timpul. Deci, pe unde te găsesc? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: