De zi cu zi

Localuri în care lucrez tot timpul pe laptop

Minim o dată pe săptămână ies să lucrez într-un local care are musai cafea și unde nu mă deranjează nimeni. Bineînțeles un must have sunt priza și wi-fi-ul pentru că altfel nu pot funcționa.

Știu cum este să cauți un local care să aibă și priză și wi-fi pentru ați face treaba așa că las aici o listă cu ele, pentru că și eu am căutat mult timp locuri de acest gen.

5 localuri în care lucrez tot timpul pe laptop
Starbucks Victoria Center

Este cafeneaua mea preferată. Aici sunt aproape tot timpul când am nevoie de cafea, de un mediu super prietenos, de priză și de wi-fi. Nu este chiar atât de scump pe cât pare și pot spune că sunt deja fidelă aici. Știu toate locurile în care sunt prize așa că nu îmi fac griji niciodată că nu am unde să îmi încarc ceva. Plus că de fiecare dată când apar sortimente noi de cafea fac cumva să vin aici. 😀

In honor of spring! 🌞 #coffeetime #springtime #workworkwork #vogue

A post shared by Andreea Tudor (@adetudor) on

Ted’s Coffee & co

Acum o săptămână am fost pentru prima dată aici. Și cu siguranță voi mai trece pentru că au niște arome, vai, vai, vai. Și acum îmi lasă gura apă când îmi amintesc. Eu mi-am luat Tiramisu latte, iar Cosmin și-a luat un Cocos latte. Super bune, încât nu îmi venea să iau doar unul singur. Muzica este un pic mai tare, dar prefer să fie așa, pentru că acoperă zumzetul oamenilor din fundal și așa pot lucra fără căști. Prize găsești, nu foarte multe, dar dacă vrei să lucrezi chiar nu va fi nicio problemă. Iar de wi-fi nici nu mai vorbesc.

5 to go Buzești

Am mai scris despre ei și o să mai scriu, pentru că au un concept foarte fain. 5 to go Buzești este un concept store, unde găsești câteva mese și prize și unde sigur lucrezi în liniște. Unde mai pun că au cafea bună și că toate produsele sunt la 5 lei. Iar dacă treceți pe acolo, luați musai biscuiți că sunt o nebunie. Barista sunt foarte faini și te împrietenești repede cu ei. Doar că programul este până la ora 18, dar eu zic să le faci o vizită pentru că nu o să regreți.

McDonald’s Romană

Well, uite că poți lucra și într-un Mc, mai ales dacă îți iei o cafea sau o limonadă de la McCafe. Au și prize, tocmai de aceea merg câteodată acolo. Plus că dacă reziști mirosului de mâncare și dacă ai căști chiar treaba merge foarte bine. Plus că nu te distrage nimeni. Eu sunt fană limonadă așa că acolo e bună și o face în fața ta cât să vezi că este naturală.

Spring, I really missed you! #lemonade #spring #workharder

A post shared by Andreea Tudor (@adetudor) on

Eden

Vara, este cea mai bună alegere. Să stai pe terasă, să bei o bere sau o limonadă în timp ce lucrezi este perfect. Unde mai pui că au prize pe terasă. Asta așa că tot vine vara, poate vă dau idei. Și sunt și într-o zonă centrală, dar nu te panica, pentru că nu ai nicio treabă cu traficul, nu se aude. Seara în schimb se aglomerează și e mai gălăgie, dar atunci e bine de ieșit cu prietenii sau, cum am făcut noi, la un Activity (venit cu el de acasă).

#eden #workharder #bloggingtime

A post shared by Andreea Tudor (@adetudor) on

Cam pe aici îmi fac eu de lucru pe laptop. Dacă aveți și voi localuri de acest gen, aștept comentarii cu ele, pentru că tot timpul îmi place să descopăr locuri noi care să îmi ofere liniște și wi-fi . :))

Comentarii

%d blogeri au apreciat: