De zi cu zi

Un smoothie bun este atunci când îi vezi ingredientele înainte

Nu știu de voi, dar eu prefer să mă asigur că toate produsele pe acxre le mănânc sunt proaspete și arată bine. Altfel nu mănânc. Și dacă mai este o zi până expiră, prefer să iau altceva mai proaspăt și să știu că nu se strică până se digeră.

De data asta am văzut că cei de la Starbucks au lansat în meniu prima gamă de smoothie-uri și tare curioasă m-au făcut de m-am dus până acolo să văd care e treaba. Și chiar mi-a plăcut ce am văzut. Smoothie-urile sunt la frigidere, dar nu așa cum ne așteptăm să le vedem, ci fructele și legumele întregi puse în pahar, cât să vezi și tu ce ingrediente sunt acolo. Tu iei paharul și te duci cu el la barista care ți-l pasează pe loc.

Ei, dacă așa ceva nu îți oferă încredere că mănânci ce trebuie și că e proaspăt, apăi altceva ce?! Eu de 2-3 ori pe lună, minim, sunt la Starbucks pentru că este unul dintre locurile în care pot lucra în liniște. Așa că, acum când am intrat la regim, un smoothie este binevenit. 😀

Ce conțin smoothie-urile de la Starbucks?

Sunt 3 tipuri: roșu, verde și portocaliu. Cel roșu conține castravete, măr, lămâie, semințe de in și sfeclă. Cel verde conține spanac, lămâie, goji și ananas proaspăt. Iar cel portocaliu pare a fi mai dulce, cu măr, curmale, spanac, merișoare uscate, ghimbir și scorțișoară. Toate cele trei tipuri sunt doar în mărimea Tall.

Și chiar asta vezi în pahar înainte de a fi pasat. Asta îmi place cel mai mult. Că totul este transparent și o să iasă ca și cum l-ai face acasă. Nu de alta, dar ce se găsește acum în comerț nu prea are gust de smoothie făcut în casă. Foarte rar să găsești ceva apropiat.

Așa că dacă aveți un Starbucks în drumul spre muncă, încercați un smoothie și spuneți-mi cum este înainte de a-l încerca eu. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: