Blogal Initiative,  Campanii

#Farafrica poți scrie o poveste pentru SOS Satele Copiilor

Mie de când mă știu mi-a fost frică de oameni, de ce cred ei despre mine, de public. Mi-a fost frică să mă fac de râs că poate cine știe ce cred ceilalți. Poate că a fost și o idee implementată de prin anturaj, dar niciodată nu am avut curajul de a mă exprima în public. Până prin liceu când am fost nevoită să mă exprim în fața clasei. Vai, și ce greu a fost! Apoi, acum un an, mi-am învins frica de ce cred alții despre mine. Așa că m-am apucat de scris pe blog. Și tare bine am făcut.

Ieri am văzut la Cristi campania aceasta faină de la DrOetker și am zis că e musai să particip și să ajungă la cât mai multe persoane. Nu de alta, dar nu este prima dată când scriu despre campanii umanitare și tare mi-e drag de ele.

Spune-ți povestea #farafrica pentru SOS Satele Copiilor

De data asta este vorba de o donație sufletească, să zic așa, mai exact trebuie să îți expui frica și momentul acela în care ai trecut peste fricile tale. Pentru fiecare poveste, DrOetker donează câte 1 euro către SOS Satele Copiilor.

Cu siguranță ați auzit de SOS Satele Copiilor, dar poate nu v-ați interesat și cu ce se ocupă. Ei bine, aceștia asistă și sprijină copiii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. Nu știu de voi, dar mi se pare că este un lucru de care chiar este nevoie la noi în țară, având în vedere că nu sunt puține cazurile în care copiii nu mai beneficiază de îngrijirea părinților.

Ce voiam să spun este să intri pe prajiturifarafrica.ro și să îți scrii povestea. Să te încadrezi în 500 de caractere. Nu necesită multă osteneală, nici mult timp așa că, dacă vrei să faci o faptă faină, acum e momentul. 😀

Eu v-am spus povestea mea la începutul articolului. O spuneți și voi pe a voastră #farafrica?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: