Evenimente

Vreau să iau un student pasionat de online la evenimentul The Clickbait Era

Momentul în care am zis că voi face ceva pe partea asta de online a fost acum un an, mai exact pe 21 martie, când m-am decis că este timpul să îmi deschid un blog care să mă ajute personal mai mult, atât în relaționarea cu alții, cât și în dezvoltarea cunoștințelor despre mediul online și tot ce poate oferi el.

Oricât de multe ai ști, tot sunt lacune și este nevoie de oameni care să îți răspundă la diferite întrebări. De data aceasta, pot spune că partea asta de Clickbait este în ceață puțin pentru mine, având în vedere că nu am tot timpul cuvintele acelea care să atragă lumea.

Cei de la Congresul Național al Studenților la Comunicare, organizează conferința The Clickbait Era unde se va discuta fix de tendința aceasta de a atrage lumea cu un titlu clickbait.

Pe mine asta mă și atrage să merg la conferință și de aceea vreau să ofer oportunitatea și unui student care este pasionat de mediul online și de comunicare (nu trebuie să fii neapărat la o facultate de comunicare/jurnalim/litere).

Cum se prezintă evenimentul The Clickbait Era?

Este împărțit pe 2 zile, mai exact se va desfășura pe 6 și 7 aprilie la Liceul Teoretic Internațional de Informatică Colentina (ICHB Colentina).

  • Pe data de 6 aprilie, vor fi două conferințe și un workshop, Why do we click? și Stealing the Spotlight, în cadrul cărora vor vorbi Sonia Ardelean (Outbox), Dragoș Smeu (Mavericks), Cristian Ignat (Canopy) (prima conferință) și Alexandra Cerbu (re7consulting), Marian Ionescu (GMP PR), Daniel Secăreanu (BURDA Romania) (a doua conferință). Sunt oameni faini, pe o parte dintre ei îi cunosc și de la alte conferințe și chiar avem ce învăța de la ei.
  • Pe data de 7 aprilie, vor fi alte două conferințe care se vor finaliza to cu workshop, Photography is truth. Or not? și Behind the Scenes, în cadrul cărora vor vorbi Ioana Buruiană (Kanal D), Roxana Niță (McCann), Raluca Eftimie (Leo Burnett) (prima conferință) și Radu Dumitrescu (Grey Wolf Studios), Alexandru Domnișoru (FotografulTĂU), Dumitru Antonescu (dumitruantonescu.com) (a doua conferință)

Conferințele vor începe pe la ora 10:00 și cu tot cu workshop se vor termina în jurul orei 18:00. Asta înseamnă că două zile vei face pauză de la rutina zilnică și vei veni aici cu mine.

Așa că, ce zici? Vii cu mine la The Clickbait Era? Dacă da, aștept comentariul tău mai jos în care să îmi spui că îți dorești să înveți mai multe despre clickbait. Ai timp până pe data de 30 martie ora 23:59. Iar pe 31 martie eu voi alege cu cine merg.

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: