De zi cu zi,  Evenimente

Ce faceți în weekend

Pentru că a venit primăvara, este timpul să vedem ce evenimente de weekend avem. Nu de alta, dar acum avem timp frumos de ieșit afară și nici nu avem nevoie de prea multe haine pe noi. Așa că nu avem de ce să ne plângem ca Louie că nu ne putem mișca de atâtea haine:

Și nu avem nici de ce să ne plângem cum că este frig și că nu putem ieși afară. Așa că m-am gândit să fac o listă cu locuri/ evenimente la care poți merge weekend-ul acesta:

  • One World Romania vine cu filme despre drepturile omului în perioada 13-19 martie – nu știu dacă ați mai auzit de ei, dar au niște proiecte faine despre conștientizare asupra diferitelor probleme/ domenii. Acum aduc Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului unde vor fi proiectate 60 de filme documentare. Locațiile sunt Cinemateca Eforie, Cinema Elvira Popescu, Cinema Union, Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Pro, Centrul Național al Dansului București, Galeria Posibilă, Rezidența Scena 9. Dar pe lângă filme, vin și cu diverse evenimente, iar programul complet îl găsiți aici.
  • Nu știu de voi, dar data de 17 martie este atribuită lui Patrick, domnul acela în verde care este sărbătorit în Irlanda în fiecare an și se pare că a ajuns de câțiva ani și pe la noi. Așa că cei de la Jameson, împreună cu Trupa Feelings, despre care am mai vorbit, s-au gândit la o mică petrecere în cinstea lui St. Patrick. Evenimentul este la Berăria H, dar vă garantez că Trupa Feelings va face show. Mie mi-a plăcut mult de băieții aceștia. 😀
  • Dacă vreți totuși ca în acest weekend să faceți și un bine, eu zic să dați o fugă, la propriu, la Crosul pentru viață 2017, care are loc în IOR, sâmbătă, 18 martie. Fiind la a 3-a ediție, este un eveniment caritabil, care are 2 curse, una de 10 km și alta de 3 km. Pe lângă faptul că faceți un bine cuiva, eu zic că vă faceți și vouă, pentru că odată cu primăvara puteți ieși acum și să faceți mișcare. Da, exact, mișcarea aia promisă de la Crăciun încoace. Studenți pentru viață, împreună cu Pegas Triathlon Club, și-au propus să sprijine 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile de bază prin acest cros. Taxa de participare este de 50 de lei, iar pentru mai multe detalii puteți intra aici.
  • Și pentru că este primăvară, nu strică nici o ieșire pentru fete cu bicicleta, așa că nici BikeChic nu este de ratat. Așa că sâmbătă, de la ora 11, în Piața Charles de Gaulle începe traseul, care are o distanță de 10 km.
Ce ziceți? Acum aveți ce face în acest weekend? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: