Social Media

ReConnect: Vrei să te întorci la muncă? Vodafone te susține

Dacă ai ieșit din câmpul muncii, cel mai probabil ai făcut-o pentru a avea grijă de familie, de casă, masă și copii. Pentru că există momente în care nu le mai poți face pe toate, așa că simți nevoia să lași ceva deoparte chiar dacă poate ești conectată la acel lucru. În cazul acesta, cel mai probabil lași muncă în favoarea familiei.

ReConnect: Vrei să te întorci la muncă? Vodafone te susține

Vodafone are acum un program foarte fain care mie mi-a plăcut de când am aflat despre el. A lansat programul ReConnect, un program de 6 luni plătit care te ajută să te reconectezi la visurile tale în legătură cu cariera și care îți oferă oportunitatea să o iei de la capăt după o pauză lungă de stat acasă. Cum spuneam, femeile din întreaga lume îți lasă cariera deoparte în momentul în care își întemeiază o familie, tocmai pentru a rămâne acasă și a se îngriji de ea.

Programul este în mai multe țări, printre care România, Londra, Grecia, Germania, Cehia. În total sunt în jur de 26 de țări implicate în program. Problema, în general, este că cele mai multe persoane se lovesc de ideea că niciun angajator nu vrea să accepte o persoană care îți dorește un program flexibil sau unul part-time.

Programul ReConnect asta încearcă să aducă în vedere, tocmai faptul că poți să îți găsești un job într-un domeniu la care visezi de mică unde să ai și program flexibil pentru a sta cu cei mici, dar și part-time dacă asta îți dorești. Statistic vorbind, sunt în jur de 96 de milioane de femei pe toată planeta care au ieșit din câmpul muncii din diferite motive și cele mai multe își doresc să se reconecteze.

Mie mi-a plăcut tare mult inițiativa aceasta și mi se pare o oportunitate tare faină pentru femeile care vor să îți continue visurile după o pauză în carieră. O să las mai jos și filmulețul realizat de Vodafone Group  despre program:

Comentarii

%d blogeri au apreciat: