Evenimente

BLP13 – Neștiind cum se folosește un controller, am ajuns în finală la NBA2K17

A 13 ediție de Bloggers Lan Party și a 4-a ediție la care particip m-a pus în fața unui controller pe care habar nu aveam cum să îl folosesc. Nu că acum știu mai bine, dar măcar știu ce fac 3 butoane de acolo.

BLP13 – Neștiind cum se folosește un controller, am ajuns în finală la NBA2k17

Se spune că numărul 13 este cu ghinion. Vă spun, că la BLP13 nu a fost cazul de așa ceva. Și vă mai spun că va trebui să participați și voi la următorul că prea e fain și e păcat să îl ratați. Chit că nu cunoști pe nimeni în primă fază, o să vezi că ajungi acolo și toți oamenii sunt faini și cu chef de distracție. Iar când te pui să te joci cu ei, fii sigur că ai competitori pe bune.

Așa am fost eu de data asta, pusă în fața faptului împlinit de a juca împreună cu Cosmin un meci de 2 la 2 de NBA2K17 și nu știu cum s-au aliniat astrele să ne ducă până în finală la un pas de 3 puncte de locul 1. Așa că norocul a fost oarecum de partea noastră și acum cu siguranță voi mai juca. Dar am trecut prin toate stările posibile de stres maxim și de emoții.

Ce ai pierdut dacă nu ai venit la BLP13?
  • un joc tare simpatic de la Orange, Orange Express, de strategie așa. În care trebuia să formezi cât mai multe rute de tren pe diferite orașe.
  • un turneu de NBA2K17
  • un turneu de Battlefield
  • niște tablouașe faine de la eprintat.ro
  • câteva jocuri pe Playstation VR care te transportau acolo
  • un nelipsit Guitar Hero
  • și un afterparty așa cum trebuie la Shoteria Stația Fantastică
  • o mulțime de oameni faini cu care te vei întâlni la fiecare BLP de acum încolo

Ah da, și cum BLP este un pet friendly event, nu au lipsit deloc câinii care au stat la mângâiat cât a fost ziua de lungă. Așa că ce vreau eu să zic este că data viitoare nu trebuie să mai lipsești de la BLP, pentru că fiecare ediție vine cu ceva aparte.

Țin să îi felicit pe Toma, Andra, Victoria și Dragoș pentru organizare și pentru că m-au primit și de data aceasta la BLP. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: