Campanii

Prietenii la pizza se cunosc

Știți momentul acela în care ești de ceva timp la dietă și ai poftă de toate lucrurile mai puțin sănătoase? Așa am fost eu timp de o lună, în care nu mi-am permis să mă ating de multe preparate, dar visam cu ochii deschiși la multe felii de pizza numai ale mele.

Așa că după fix o lună de regim, mi-am permis să mă răsfăț cu pizza. Așa că mi-am chemat prietenii și am făcut o seară de jocuri și pizza cum de mult timp îmi doream.

Știam că am un Domino’s Pizza la 5 minute distanță de casă așa că ne-am pus pe comandat. Și chiar am făcut o comandă mare! Pentru că ne-a fost prea greu să ne hotărâm ce să ne luăm și ce nu. Iar eu aveam o foame în mine de când începusem regimul.

A venit fierbinte și clar nu m-a dezamăgit nici la blat, nici la ingrediente. Știți că se spune că sunt 2 tipuri de persoane, cele care mănâncă și marginea de la pizza și cele care lasă marginea în cutie, fiind ori prea multă cocă, ori prea tare. Prietenii mei sunt din ambele tipuri de persoane, dar nu au lăsat nicio firimitură în cutii. 😀

Ce ne-am comandat?

Muuuulte tipuri de pizza: o Domino’s Classic, Texas BBQ Vită, Extravaganzza, Mediterraneo, Chicken Bacon, Quatro Formaggi, Texas BBQ Pui. Dap, sunt multe, știu, dar uite ce nume au, cum să te oprești din a comanda?

O singură dată cred că am mai mâncat de la ei și nu mai știam exact cum era pizza. Dar dacă tot erau la 5 minute de casă era păcat să îi ratez.

Care mi-a plăcut cel mai mult?

Texas BBQ Pui, Miditerraneo și Domino’s Classic au fost de departe preferatele mele. Dar nu vă imaginați că pe celelalt le-am refuzat. Bineînțeles că am gustat cu poftă din fiecare. Doar nu era să le ratez. Iar dacă vă rămâne, a doua zi puteți să o încălziți și va fi exact la fel. Blatul rămâne la fel de pufos, încât chiar nu mi-a venit să cred.

Data viitoare îmi iau din meniul lor și pui, că am văzut că au niște bucățele din piept de pui foarte interesante. Deja am pus ochii pe Chicken Special Jalapeno și pe Chicken Special BBQ (cu cât mai picant, cu atât mai bine), iar ca desert voi încerca un soufle de ciocolată (deja simt cum îmi scade glicemia, așa că,  Domino’s Pizza, vă aștept și la muncă!). 😀

Cred că am vorbit prea mult și deja vă este foame așa că, fiind la muncă, poate aruncați un ochi pe meniul lor și puneți de o masă copioasă cu colegii de birou. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: