Evenimente,  Travel

Weekend-ul acesta ne vedem la Serbările Zăpezii în Borșa

Acum câteva săptămâni făceam o recapitulare a locurilor din România pe care nu le-am văzut și în care trebuie să ajung cât mai curând. Mi-am dat seama că Moldova și Maramureșul sunt printre ele. Dar nu mă așteptam ca Maramureșul să fie check-uit atât de repede.

Așa m-am trezit că în Maramureș au loc Serbările Zăpezii, mai exact în Borșa. Exact acolo unde se agață harta în cui. Bineînțeles că nu am putut rata acest eveniment, așa că weekend-ul acesta mă relaxez ca după sesiune departe de București. Chiar mă gândeam că am nevoie de un concediu.

Recunosc că Diana mi-a făcut poftă de niște fasole cu ciolan de când i-am citit articolul, că abia aștept să ajung acolo. Da, cred că aici o să fac o pauză de regim. :))

Nu știam foarte multe despre Borșa, așa că m-am documentat și chiar am rămas surprinsă că am foarte multe obiective de văzut acolo: Cascada Cailor, pârtia de schi (în viața aceasta va trebui să mă dau o dată pe pârtie), Lacul Iezer, Biserica de lemn „Sfinții Mihail și Gavriil”, Parcul Național Munții Rodnei și multe altele.

Borşa devine capitala distracţiei din Maramureş pe 18 şi 19 februarie cu evenimentul serbările zăpezii

Printre ele se pare că evenimentul Serbările Zăpezii a devenit un loc must see. Așa că anul acesta, pe 18 și 19 februarie, are loc cea de-a XIV-a ediție a evenimentului pe scena Complexului Turistic Borșa. Iar programul sună bine și nu cred că voi avea oricum timp să mă plictisesc:

  1. va avea loc un concurs de schi și va fi primul pe care îl văd live
  2. coborârea cu torțele
  3. expoziție canină unde clar voi fi prezentă la cât de mult iubesc câinii
  4. show de lasere
  5. foc de artificii
  6. artiști care vor concerta pe scena Complexului Turistic Borșa: Adrian Sînă, Uddi, Nicoleta Nucă, Vanotek, Lora
  7. și bineînțeles multe alte surprize pe care le voi descoperi acolo

Așa că de la ora 11:00 până la 23:00, timp de 2 zile, Borșa va fi plină de activități faine. Iar evenimentul este organizat de băieții de la Neverland Place, pe care am avut ocazia să îi cunosc prin vară, Primăria Orașului Borșa, Consiliul Local Borșa și Serviciul Cultură și AS Media. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: