Evenimente,  Muzică

Mi-e tare dragă Alexandra Ușurelu

Am cunoscut-o pe Alexandra Ușurelu anul trecut, cam pe vremea asta, când a avut concert și lansare de album la Cărturești. Totodată, a anunțat atunci și concertul de la Teatrul Național și turneul de după.

Nu eram blogger pe vremea aceea, dar având prieteni în domeniul acesta, am cunoscut-o și pe Alexandra. Pot spune că este cea mai calmă și bună persoană pe care o cunosc. Emană foarte multă liniște și clar ți se face pielea de găină când o auzi cântând. De fiecare dată când primesc o invitație la un ceai cu ea, confirm fără ezitare.

Apropo de ceai, săptămâna trecută am fost invitată de Alexandra să bem mai mulți un ceai. Am acceptat cu drag și uite-mă pe mine cum am ajuns acolo, am băut din noul Ceai Thessa (apare în curând online) și am fost pusă să fac și o poezie. Știi cum se zice: „De ce ți-e frică nu scapi!”. Așa și eu, când am auzit că trebuie să fiu „ascultată” de Alexandra, să spun „în fața clasei” poezia și să fiu „notată” de mai mulți bloggeri.

Cu ocazia aceasta am aflat că Alexandra Ușurelu va avea un dublu concert „Am să fiu eu casa ta” pe data de 30 ianuarie la TNB, o dată de la ora 17 și după de la ora 20. Apoi pleacă în turneu prin țară.

„Casa mea e la teatru în ianuarie. E casa celor care ascultă fără să foșnească, a celor care pot cânta în cor fără să facă zgomot. Știu că mulți vor veni din țară cu familiile sau prietenii, așa că ii voi primi pe toți şi la ora 17, cu ceai cald și sper că pe 30 ianuarie, concertul meu simfonic “Am să fiu eu casa ta” va fi casa încăpătoare pentru toți cei care își doresc să vină alături de noi.” – Alexandra Uşurelu

Concertul de la ora 20 este sold out, dar pentru ora 17 mai găsiți bilete în rețeaua Eventim, Bilet, Bilete.ro și la Agenția de bilete de la TNB sau online pe mystage.ro.

Deci, ne dăm întâlnire cu Alexandra Ușurelu pe 30 ianuarie la TNB?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: