De zi cu zi,  Reclama de dimineață

Dacă vrei ceva, nu pierde timpul degeaba

Cred că este unul dintre lucrurile pe care trebuie să le învățăm cu toții de-a lungul vieții. Tu de câte ori ai zis că te apuci de ceva sau că ai o idee de business și ai lăsat totul doar în stadiul de idee? De câte ori ai povestit ideea altora și ți-au spus că nu este bună, te-ai desumflat și ai rămas tot la categoria de salariat al unei firme/instituții care nu te folosește la maximul de randament pe care poți să îl dai.

Mai ales dacă ai idei cât să dai și la alții, pune-le pe hârtie, vezi de unde poți face un business și pune-l în aplicare. Nu-l lăsa pe „lasă, că eu nu sunt destul de bun pentru așa ceva, poate fac alții”. Du-te să vorbești fix cu persoanele apropiate care știi că ți-ar spune clar dacă e o idee bună sau nu. Fă pitch-uri cu toți prietenii apropiați, cu familia. Vezi poate vin un lucru la care tu nu te-ai gândit.

Business-urile nu se fac din visuri nepuse în aplicare. Vrei ca la 30 de ani să te vezi cu visul îndeplinit? Atunci, la 20 de ani, nu sta cu mâinile în sân. Că doar nu o să vină cineva să facă în locul tău, iar tu să primești laudele pe nimic.

Dar fii sigur pe ceea ce vrei să faci. Ideile par foarte ok până când trebuie să le pui în practică. Atunci e momentul în care cei mai mulți le lasă baltă. Pentru că realizează cât muncă trebuie să depună. Așa că se mulțumesc cu un salariu de 2000 lei (în cel mai bun caz) și cu un job care nu îți oferă mai nimic din bucuriile vieții.

Așa că pune mâna pe o foaie și pe un pix și scrie-ți ideile acolo, apoi pune-le în practică. Și zilnic lucrează la ideile tale.

Video-ul de mai jos o să îți dea o motivație faină pentru un început de zi. Așa că uită-te la el și nu pierde timpul degeaba. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: