Reclama de dimineață

Sportul de după Sărbători nu o să te judece

Știu cum e că după Sărbători îți dai seama că kilogramele tale nu mai sunt ce au fost, că o bună parte din sportul făcut în 2016 a dispărut de când a venit luna decembrie. Mai ales când ai descoperit toate târgurile de Crăciun care oferă o grămadă de calorii tare bune.

Și știu că lumea, în general, judecă orice. Faptul că nu ai prieten, faptul că ai prieten, că te-ai îngrășat, că ai slăbit, că te căsătorești sau vrei să călătorești toată viața legat de nimic, că ai un job (și ce job?!) sau că stai pe banii părinților. Că ești la o facultate de prestigiu și nimeni nu crede că o să o termini sau că ești la o facultate mai puțin bună și toată lumea te întreabă ce vrei să faci cu viața ta.

Știu și că de Revelion toată lumea promite să fie mai bună în noul an și să lase răutățile în anul trecut, dar cum trece un minut în noul an, cum judecă din nou. Pentru că din asta suntem făcuți și pentru că ne place să aflăm toate bârfele și să le discutăm.

Ei bine, cei de la Planet Fitness îți promit că ei nu te vor judeca. Exact, nu te vor judeca dacă vii la sală după sărbători doar pentru o lună, două sau pentru tot anul. Nu te judecă dacă vii la sală, dar ajungi acasă și nu te poți abține la o clătită.

Pe mine m-a cam convins reclama asta și parcă mă tentează să încep cu un mic antrenament post-Sărbători. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: