De zi cu zi

Meryl Streep a avut un discurs cu impact mare la Globurile de Aur

Tot timpul mi-a plăcut de Meryl Streep. Nu știu dacă acesta e filmul în care am văzut-o prima dată, dar când aud de ea, Mamma Mia este primul film care îmi vine în minte. De altfel a fost primul meu film văzut la cinema și cred că tocmai din această cauză mi-a rămas în minte.

Apoi am tot văzut-o în diferite filme și tot timpul am admirat-o. Oferă o imagine de persoană puternică. Sau cel puțin așa o văd eu. Zilele trecute chiar citeam pe blogul Cristinei despre cartea „Becoming Meryl Streep” de Michael Schulman. m-a convins să o citesc așa că imediat ce îmi voi termina teancul de cărți cumpărate de Black Friday, fac comandă și de aceasta. Doar știți cum e că în sesiune preferi să citești orice altceva, numai nu cărțile de învățat.

Meryl Streep a avut un discurs cu impact mare la Globurile de Aur

Acum mă bucur tare mult că a primit premiu la Globurile de Aur și, mai mult, mă bucur că s-a folosit de discurs pentru a aduce în față problemele țării. Zic că a avut un discurs care, cu siguranță, a avut un impact asupra multora de prin State, dar și din afară. Cel puțin pe mine m-a pus puțin pe gânduri. Și având în vedere că domeniul politic de la noi nu mai diferă atât de mult față de cel de la ei, că avem așa niște oameni la guvernare, zic că poate vor asculta mai mulți discursul lui Meryl Streep.

Eu îl voi lăsa mai jos pentru cei care nu l-au văzut încă, iar pentru cei care l-au văzut poate îl mai ascultă încă o dată. 🙂

Comentarii

%d blogeri au apreciat: