De zi cu zi

Retrospectiva anului 2016 și obiectivele pentru anul 2017

Anul acesta pot spune că a fost cel mai bun an pentru mine. Am învățat mai multe lucruri decât m-aș fi putut gândi și am cunoscut foarte mulți oameni. Și totul datorită blogului pot spune. Anul acesta, a fost pentru mine anul blogului și așa va rămâne.

Obiective

De 3 ani am început să îmi scriu obiective pentru anul care va să vină. Și încerc să mă țin de ele chiar dacă pe parcursul anului le uit, la sfârșit trag linie să văd câte obiective mi-am îndeplinit.

Faza cu obiectivele a apărut de prin liceu, când profesoara mea de turism, pe care o pomenesc mereu pe blog, ne-a spus că trebuie să avem obiective pentru viitor. Chit că sunt pe scurtă durată sau pe lungă durată. Eu am ales ca obiectivele să mi le fac pe un an și să le fac cât mai realiste. Până la urmă nu am de unde să știu ce îmi rezervă viitorul, așa că încerc să nu îmi pun obiective pe care să nu le pot realiza.

De ce a fost un an bun 2016

În primul rând, pentru că din martie am început blogul care mi-a adus foarte multe beneficii. Și mă refer la faptul că m-a dezvoltat foarte mult. Am cunoscut multe persoane și am reușit să trec peste timiditatea pe care o aveam altă dată în medii cu multă lume. Am bifat destul de multe evenimente datorită blogului și am legat prietenii frumoase.

Apoi a venit the biggest wish: UNTOLD! Nici prin cap nu mi-ar fi trecut că voi reuși să ajung anul acesta la UNTOLD. Mai ales pentru că am aflat de invitațiile de la Telekom cu 5 zile înainte. UNTOLD m-a prins într-o perioadă în care dacă nu ajungeam în Cluj, ajungeam 2 zile la mare și gata concediul pe 2016. Dar s-a făcut că am ajuns în Cluj și astfel am bifat 2 lucruri: UNTOLD și vizitarea Clujului. 

Apoi, după multe căutări pe toate site-urile companiilor aeriene pentru a pleca pe undeva în decembrie și după ce m-am resemnat că nu ajung nici anul acesta undeva la munte măcar să văd multă zăpadă, a venit Cosmin cu ideea de a pleca la Sibiu și tot în aceeași zi ne-am și găsit cazare fix în centrul Sibiului.

Și tot pe final de an, m-am gândit că trebuie să încep anul 2017 cu ceva nou. Așa că am zis că sunt la vârsta la care trebuie să experimentez cât mai mult și mi-am găsit un job nou pe care îl voi începe de pe 3 ianuarie.

Aștept anul 2017 cu și mai multe experiențe

Cred că este al doilea an în care mă simt împlinită din toate punctele de vedere, primul fiind 2014, când am intrat la Facultatea de drept. Nu mă aștept ca anul următor să fiu o persoană mai bună sau ca lumea să fie mai bună, pace în lume sau lucruri de genul acesta. Pentru că, până la urmă, nu sunt obiective realizabile. Mă aștept totuși să am mai multe experiențe ca anul acesta și să îmi ating mai multe obiective scrise pe hârtie decât am făcut până acum.

Foto

Comentarii

%d blogeri au apreciat: