Evenimente

Mi-am dublat numărul de evadări la The Escape Room

Am povestit aici un pic din prima mea experiență cu escape room-urile la Hotelul Alpin, iar Malaezu le-a detaliat aici. Apoi a urmat escape-room-ul Coca-Cola care mi-a oferit a 3-a evadare.

Ei bine, joi seara mi-am permis să mă deconectez de lume și să mă relaxez la nou deschisul The Escape Room. Unde mi-am dublat numărul de evadări. Da, exact, am ieșit din 3 camere diferite într-o singură seară.

Când am fost la Coca-Cola Escape Room nu l-am crezut pe Malaezu care mi-a spus că a ieșit din 3 camere într-o singură zi și nu am crezut. Se pare că acum îi dau dreptate când am simțit pe pielea mea dependența pe care mi-o dau de fiecare dată.

Revenind la The Escape Room, acesta s-a deschis de curând pe strada Constantin Daniel nr. 21 și se prezintă cu multe desene faine pe pereți. Am înțeles că sunt făcute de un tip de 16-17 ani și am declarat că vreau și eu în cameră așa ceva.

The Escape Room se prezintă cu 4 camere, Maze, Alice, Houdini și Asylum, dintre care din primele 3 am evadat. Așa că trebuie să ne întoarcem clar și pentru Asylum.

Maze se declară a fi un labirint datorită formei camerei. De altfel, este și cel mai mecanizat, având în vedere că pentru a ieși din cameră trebuie să rezolvi în ordine toate puzzle-urile, în sensul în care rezolvi unul și ți se deschide ceva. Apoi are și o treabă super faină la sfârșit la care nu te aștepți.

Alice vine cu povestea aferentă, Alice în Țara Minunilor, care a fost una din poveștile copilăriei mele. Aici am lucrat în echipe și am reușit să ieșim din cameră în 25 de minute. Camera Alice chiar te trimite în poveste și te face să te simți parte din ea. Fugi după iepuraș și fugi de regină, da?

Apoi Houdini te trimite în camera în care să îi afli secretele legat cu cătușe de partenerul de joc. Astfel că ai grijă ca partenerul să nu fie foarte haos că s-ar putea să te tragă după el prin toată camera înainte să poți spune ceva.

Mă declar mulțumită de faptul că am avut o echipă cu care m-am înțeles foarte bine, Malaezu, Andreea Mihăilă și Valeria Predoană. Plus că am reușit să batem recordul la Alice, ieșind în 25 de minute. Iar eu mi-am dublat numărul de evadări, astfel că am 6 la activ până acum.

După The Escape Room, declar că iar am devenit dependentă și îmi cer doza de escape room-uri! 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: