De zi cu zi

Film: Incarnate – Demonul

Filmele horror au fost tot timpul genul de filme la care îmi place să mă uit. Dar de ceva timp prefer ca filmele de genul ăsta să fie și bune. Săptămâna trecută am fost să văd filmul Incarnate – Demonul care a apărut de vineri în cinematografe. Mie mi-a plăcut, în ciuda faptului că unii spun că nu e bun. Știi cum se zice, gusturile nu se discută. A avut fir epic și puțin suspans. Exact cât ar trebui.

Ce vreau să spun este că nu o să simți că dai banii degeaba la film. Așa că dacă îți dorești să vezi un thriller, mergi la acesta.

Despre ce e vorba în filmul Incarnate – Demonul?

Ideea principală se axează pe Seth Ember, un doctor care poate intra în mintea oamenilor posedați de demoni și îi face pe cei din urmă să iasă din corpul posedat. Problema apare când acesta se întâlnește cu Maggie, demonul care i-a omorât familia. Maggie este în corpul unui copil de 11 ani, aceeași vârstă având-o și fiul lui când murise. Abia de aici începe acțiunea care chiar te ține acolo să vezi ce se întâmplă până la sfârșit. Iar dacă ești genul care să fii atent la detalii, sfârșitul chiar îți va plăcea.

Filmul este distribuit de IntercomFilm și a apărut în cinematografe de vineri, 09.12.2016. Acesta are o durată de 91 de minute și este nerecomandat minorilor sub 15 ani.

Las mai jos trailer-ul și aștept păreri despre film:

Comentarii

%d blogeri au apreciat: