Reclama de dimineață

Evan: Cum poate o reclamă să te facă fii atent la ce se întâmplă în jurul tău

De când m-am apucat de ideea asta de a împărtăși pe blog ce reclame simpatice găsesc, am început să mă interesez și mai mult de partea asta de advertising. Și nu credeam că o să mă prindă așa rău.

Ideea e că găsesc unele reclame care efectiv mă fac să conștientizez anumite lucruri. Cum este reclama Evan pe care v-o las mai jos să înțelegeți despre ce vorbesc.

Evan: Cum poate o reclamă să te facă fii atent la ce se întâmplă în jurul tău

Acum, n-oi fi eu din zona asta, din advertising. Dar este una dintre cele mai bune reclame ale anului 2016. Mai ales că povestea este de actualitate. Cu toate atentatele de acum.

Plus că sunt multe filme bazate pe acest scenariu, dar acum sincer, cine mai are timp să se uite la 2 ore de film sau la un serial când e mai ușor să vezi o reclamă care să îți pună capac cu ideea aceasta de violență.

Oricum, de acum un an, de la Colectiv, sunt mult mai atentă pe unde merg și ce se întâmplă în jurul meu. Acum, cu reclama Evan, o să încep să fiu și mai atentă. Și nu în sensul paranoic. Dar cât să mă știu în siguranță, cel puțin pe mine și pe cei din jurul meu.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: