Reclama de dimineață

Dacă ai un vis, nu mai sta și îndeplinește-l

Îmi dau seama că am ajuns la 20 de ani și am o grămadă de dorințe, dar puțin timp la dispoziție. 24 de ore nu îmi sunt de ajuns. Și apoi e greu și cu prioritățile. Că parcă și aia trebuie făcută, dar parcă aia e mai importantă… sau poate nu?

Și ajung în punctul acela în care îmi doresc să învăț italiana, spaniola, să merg la Roma, în Barcelona, Paris, Amsterdam, dar parcă aș strânge bani să plec la New York. Dar știi tu? Vin momentele alea când trebuie să intri în banii economisiți. Pentru că e nevoie, nu de plăcere. Și te trezești că ai economisit pentru ceva ce nu îți doreai. Sau poate nu ești genul care economisește și îți dai seama că după 2 ani de muncă nu ai pus deoparte nici măcar de o gumă Orbit.

Apoi vin persoanele acelea care îți zic că trebuie să mai stai și tu pe acasă, să stai locului și să îți faci o familie (de la 20 de ani), pentru că „îți trebuie siguranță, mamă”. Dar îți dai seama că nu mai ești în perioada aia în care au trăit ei și ție nu îți trebuie siguranță, ci îți trebuie libertate.

În acest moment, explorarea și învățarea de lucruri noi este prioritară. De aceea, targetul meu este să mă apuc să învăț măcar o nouă limbă, să ajung să fac ceva ce rămâne și pune amprenta undeva, să văd cât mai multe țări cu putință. Și nu numai.

Acum, tot articolul acesta a venit după ce am văzut reclama asta de la Allegro și care mi-a dat mai mult curaj să fac ceva care să merite și ceva ce îmi doresc.

Las reclama de la Allegro mai jos ca fiind motivația din această dimineață:

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: