Evenimente

21 showroom-uri deschise de Sophia Home Decoration

Știi momentul acela în care simți nevoia să faci o schimbare în casă? De obicei, mai des decât ți-ai putea imagina? Fetele cred că știu mai bine, iar la mine mama știe și mai bine. O dată la ceva timp, ori se face o schimbare în apartament prin mutare de mobilă, ori se cumpără un lucru nou care aduce un plus casei. În orice caz, totul se schimbă în mai bine.

Acum cu sărbătorile, clar apare curățenia aia de iarnă să îți mai arunci din lucruri. Dar parcă vrei să mai faci și o schimbare și nu te poți abține să nu cumperi o perdea, o lenjerie de pat nouă, niște decorațiuni de Crăciun. Cam despre asta e vorba când intri într-un showroom Sophia Home Decoration.

Joi mi-am petrecut seara la Sophia, în noul showroom deschis pe Pache Protopopescu 21. Este un loc classy, elegant cu multe nuanțe de nude și care îți transmit o stare de bine. Și nu poți refuza să cumperi ceva de acolo. E ca un magnet.

“Povestea Sophiei a luat naștere din pasiunea pentru decorațiunile interioare, pentru tot ce înseamnă frumos, culori, lumină și ferestre. Sophia înseamnă curajul de a ne juca cu o gamă variată de linii, forme, culori, modele și texturi pentru a putea decora spațiul tău într-un stil armonios și elegant”, declară Anamaria Ștefan, fondatoarea brandului Sophia.

În principiu, Sophia se bazează pe perdele și draperii, dar asta nu înseamnă că nu au mai multe produse în catalog. Astfel că se pot găsi de la fețe de pernă, fețe de masă, lenjerii la prosoape, veioze și obiecte decorative. Mie mi-a plăcut mult că se axează pe nuanțele de nude care, pe mine cel puțin, mă relaxează. De aceea, atunci când vine vorba să aleg între aceste tipuri de nuanțe și cele foarte colorate, le prefer pe primele. Îmi oferă starea de liniște de care am nevoie într-o casă.

Sophia vă așteaptă în noua ei casă de pe Pache Protopopescu 21, iar eu vă aștept cu un comentariu despre cum arată casa ideală pentru voi. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: